Beschaving

Wij zouden elke dag video’s over de terreur in IS-gecontroleerde gebieden kunnen tonen, maar we zien de zin er niet van in.  Wie een beetje van het wereldgebeuren op de hoogte is, zal ze al dikwijls genoeg onder ogen gekregen hebben.  Voor onderstaande beelden maakten we een uitzondering. Dit gebeurt er als een regimegetrouwe Syriër in de handen valt van ISIS.
De man plaatste elektronische chips om de vliegtuigen van het Syrische regime naar gerichte doelwitten te leiden.
Zijn onthoofding à la James Foley wordt niet getoond. De beginbeelden tonen de reconstructie van zijn ‘misdrijf’ met de man zelf in de hoofdrol.
U ziet zijn ‘ondervraging’ en vanaf 3’30” de feeststoet door de stad: gekruisigd op het dak van een auto. Vreugde alom.

Nvdr: Wij verontschuldigen ons bij voorbaat mocht deze video niet meer ‘zichtbaar’ zijn.  Het gebeurt regelmatig dat ongewenste informatie verwijderd wordt.

FT

3 gedachten over “Beschaving

  1. Nog een beetje en we staan allemaal rond de kerstkribbe te zingen ” Stille nacht heilige nacht om de geboorte van de “verlosser ” te vieren ! Verlost van wat ? We zitten nog altijd met de socialisten , groenen en aanverwanten . Bovendien , of dat allemaal nog niet erg genoeg is ….De Verenigde Staten Van Europa , wettelijk rovershol of maffia Een massa vreemdelingen die onze cultuur en alles kapotmaken , waar onze voorouders voor gestreden hebben . Als orgelpunt een bende achterlijke middeleeuwers die om Allah te plezieren , in wreedheid de grootste barbaren uit onze geschiedenis doen verbleken . Verlosser ?? !! Ik zing niet meer mee , gebrek aan motivatie !

    • ‘Stille nacht, heilige nacht’ hoor ik nog zelden. Eerder de import van Amerikaanse liederen die meer met sneeuw, met bellen en toeters plus een slee te maken hebben dan met kerstmis met als doel het kerstfeest te seculariseren.

  2. BREAKING NEWS
    Na het zien van deze mensonterende beelden hebben de Verenigde Rampen Van Europa besloten strenge maatregelen te nemen tegen IS . Momenteel is er een vurig debat bezig met voor en tegenstanders . Voorstanders pleiten voor een harde maatregel , het stopzetten van levering , Pepsi- Cola en choco Nutella om die Allah fijnproevers op de knieen te krijgen . Tegenstanders vinden het gevaarlijk en overdreven . Hoe zal Turkije reageren en al die Middenoosterlanden die IS genegen zijn en daadwerkelijk steunen !

Reacties zijn gesloten.