Als moslims menen alle antwoorden te weten…

… dan was er nog Hans Teeuwen, een “humorist”, die het recht heeft te beledigen, of gaat het om een waarheid die men niet wil horen?

We vielen van onze stoel bij de repliek van de gehoofddoekte moslima’s  “Het is een teken van beschaving…”  Moeten ze vooral eens bij IS duidelijk maken.

Voor de ondertiteling-liefhebbers, klik op het rechthoekje en tandwieltje onderaan.

7 gedachten over “Als moslims menen alle antwoorden te weten…

  • We horen en zien meer dan genoeg van “meiden” en “mannen” van halal…

   • welle zijn de mannen die de gaaz doen branden,klinken repareren en de “meiden”ambeteren (maar we zijn waarschijnlijk niet “halal” )

 1. Ik heb met veel plezier dat Youtuubeke nog eens bekeken . Hans Teeuwen is een man van mijn hart en hij is moedig ook .Wat ik me afvraag , die baardmans met zijne zure smoel , ik heb die geen enkele keer zien lachen ! Wat , wie , of hoe , kan die vent een glimlach op zijn gezicht toveren . Hoeveel clowns musical zijn daarvoor niet nodig . Ik denk zelfs dat onze Gaston Berghmans en Leo Martin er niet in zouden slagen , zelfs niet met hun ” Joske Vermeulen” . Ik denk en vrees , het enigste wat die vent gelukkig kan maken zijn de fratsen van IS want dat ligt volledig in de lijn van Het heilig Jambon boek

 2. Die hele islam smeerlapperij komt mij de strot uit, je kunt geen TV meer aanzetten of krant openslaan steeds worden we om de oren geslagen met gewelddaden komen van die perverse barbaren.
  Flikker die rotzooi uit ons land en het wordt weer leefbaar en veilig, geen tekort aan cellen, geen bewakers tekort, minder criminaliteit enz.

 3. Juist, ja, die baardmans, die kon helemaal niet lachen, maar kookte volgens mij inwendig wel van woede om zoveel belediging van de islam. Je ziet de diepe minachting voor het in zijn ogen decadente Westen zo van zijn moslim-smoel lopen, al doet hij nog zo zijn best om het niet al te zeer te laten blijken. Ik denk dat die man in gedachten met een mes a la IS al bezig was met Hans Teeuwen de keel over te snijden. Die kerel is, naar ik vrees, één van de vele gevaarlijke ‘islammers’, die pas hun ware gelaat zullen tonen eenmaal de islam, naar zij hopen, het hier voor het zeggen zal hebben, en de sharia de wet zal dicteren.
  Gisteren kon ik per toeval nog een uitzending gedeeltelijk meepikken op La Deux. “Tout ça” heette het programma.
  De eerste halve minuut dacht ik in een of andere moslim-stad te zijn aanbeland, maar neen, het was ons eigenste Brussel. Een aantal van die ‘baardmansen’ lopen daar blijkbaar godganse dagen op onze kosten rond om de mensen lastig te vallen met hun islam-zever, zeggen van zijzelf openlijk dat zij de zedenpolitie van de islam zijn, spreken o.m. Afrikaanse vrouwen aan omdat de rondingen van hun borsten onder een normale trui hen naar eigen zeggen erg shockeren, gaan winkels binnen om de uitbaters te op een zachte maar daarom niet minder dwingende manier te intimideren met allah, trekken ‘met toestemming’ de affiches af van de etalages die hen niet bevallen, beletten verder mensen de toegang tot een ‘hoerenstraatje’, verwerpen openlijk de westerse democratie, roepen hun geloofsgenoten op hun werk bij politie en leger te verlaten omdat het niet past bij de islam, een tramconducteur wordt tijdens zijn werk aangesproken met de vraag om affiches met te veel bloot weg te doen, waarbij je ziet dat de brave man deze zedenpolitie niet ongenegen is en niet tegen pruttelt, zeggen tegen protesterende echte Brusseleirs dat zij in hun land (!) doen wat zij willen, enfin, genoeg arrogantie om je bloeddruk serieus te laten oplopen. Je gelooft niet wat je hoort en ziet, en dat in ons eigenste Brussel dan nog.
  Eén zinnetje is me goed bijgebleven: ‘il faut patienter, mon frère, nous allons installer ici la sharia. Si allah le veut, rien n’est impossible’.
  Ik haal dat maar aan omdat ik denk dat die baardmans uit het filmpje van hetzelfde kaliber is. Een potentieel gevaar naar de toekomst toe voor al wie de islam en de sharia niet genegen is. En daar behoor ik toe.

Reacties zijn gesloten.