“Als… dan waren we al lang geleden vertrokken!”

We“.  Wie is “we”?  Wou hij soms mee?  Dimitri Bontinck raast en tiert.  Zoonlief Jejoen wou gewoon met zijn lief een weekje op vakantie.  Turkije? Puur toeval.  Goedkope last minute.  Wellness, alles erop en eraan. En dat heeft hij dan even toevallig op zijn i-phone als hij de pers te woord staat.  En dan het chantagewapen: “Dat ze zo maar verder doen. Op dit moment is Jejoen klaar om al zijn verklaringen tegen Sharia4Belgium in te trekken.”  En: Het is allemaal jullie schuld!”

Kijk naar de beelden van het Journaal.

Vader en zoon zijn mekaar waard.  En dat vriendinneke, ‘een Arabisch meisje’ dat eerst slagen krijgt en dan met haar lieve schat op vakantie wil gaan, daar zijn kosten aan. Ze heeft naar eigen zeggen een bipolaire stoornis met stemmingswisselingen.  ‘Onevenwichtig‘ dus.  Waar hebben we dat nog gehoord?

Tenzij het vriendinneke, dat zichzelf blijkbaar toegetakeld had toen ze en passant Jejoen aanviel, als excuustruus wil dienen of zelf de scharen der IS-matrassen wil aanvullen.

De Rode Vaan Waan van Antwerpen, ATV, gaf een ‘neutraal verslag’: … “het draaide uit op een nachtmerrie…” Ocharme.

De volgende dagen mogen we vader Bontinck allicht op Terzake, de 7de Dag, Panorama en soortgelijke duidingsprogramma’s verwachten samen met de advocaten die zullen komen oreren waarom Justitie faalt.  Jambon zal dan zijn anti-jihadplan uitgebreid uit de doeken komen doen.

En wij, wij pleiten voor de absolute vrijheid van beweging.  Als Jejoen en co zo graag richting Prachtlanden trekken, laat ze het dan in Allahs naam zo rap mogelijk aftrappen.  We willen zelfs sponsoren.

FVE

5 gedachten over ““Als… dan waren we al lang geleden vertrokken!”

 1. Ik had ooit bewondering voor papa Bontinck . Een vader die gevaren trotseert om zijn oogappel terug te loodsen naar het veilig huiselijk nest ! Tot ….ik een E-mailtje onder ogen kreeg . Het toonde verschillende “kiekjes” waarop papa Bontinck samen met enkele van het struikelbaard soort , te zien waren met een zwaar oorlogswapen in de hand .Het waren meerdere “kiekjes” Ik heb ze nog verstuurd naar Angeltjes of Golfbrekers… het is al een tijdje geleden . Ik heb nog gezocht in mijn archieven maar niets meer gevonden …spijtig ! Papa en zoon Jejoen ??? m,n oor !

   • Die jejoen is toch wel een geluksvogel zekers ?
    Zich veJvelend, krijgt hij het in z’n kop om zo-maaj een vliegtuigvakantie te nemen, en…toevallig (?) ziet hij een “last-minute”… naaj Antalia vejdojie (!) —-> alwààr de temperatuur slechts momenteel 10° c is.
    Vlug zijn (duur) pak aangetrokken, èn met z’n seut BIJNA vertrokken was.
    De vraag is nu: WIE van de Golfbrekersfans heeft zo-maar, uit verveling, de tijd om een vakantiereis te maken, EN de centen om er een dure advokaat bij te roepen om zich te verdedigen ?
    Beste “mede-fans”, stop met werken, en meld Jullie aan bij de RVA, of, godbeterd, bij het OCMW… en pas dàn kunnen Jullie ook wàt dat jejoentje kan. 🙁

    • Wel Fikken je schrijft daar al zoiets, ik denk dat ik dat maar eens ga doen. Dat is beter dan alle dagen mijn kl**en af te draaien voor dat soort “sukkels”.

 2. Ik vind dat het voor ons veiliger zou zijn mocht hij in Turkije zitten en van mij mag hij zijn vader meenemen en natuurlijk zijn lief ook.

Reacties zijn gesloten.