5 gedachten over “Woordspeling

 1. Niemand kan ontkennen dat de naam Jambon een smakelijk en fris , fruiting tintje heeft . Jam is inderdaad bon . Ik smeer die minister bijna elke morgen op mijn boterhammetje , spijtig van die ambetante NVA nasmaak

 2. ” Jambon heeft een anti jihadplan”. Dat is er ook maar gekomen op vraag ven de EU. Ik vraag mij af waarom de minister van binnenlandse zaken zelf geen initiatief heeft genomen in deze. De jambon van de afbeelding daar lust ik wel een stukje van, De Jambon als minister heeft verraad gepleegd met zijn N-VA tegenover de Vlamingen, die kan mij gestolen worden.

 3. Voor mij is NVA passė, ze hebben zichzelf verraden, dat op zich is nog niet zo een ramp maar dat ze 6.000.000 Vlamingen verraden hebben is dramatisch.
  Voor Vlaanderen is er nog maar een redding nl. ONAFHANKELIJKHEID wat neerkomt op franskiljons, coburgers, allochtonen en EU tuig ‘BUITEN’.

 4. De zoveelste komedie!! Er zullen nog een paar commissies bijkomen.. een hoop folders rondgedeeld(waarvan alleen de drukker beter van geworden is), het aantal “straathoekwerkers en cohesie-versterkers” zal nog opgedreven worden… in debatten op T.V. zullen de “pseudo-deskundigen” heroïsche gevechten leveren om de “kool en de geit” te sparen…. en om de “regen doen omhoog te vallen…” kwestie van de islamitische stemmenreservoirs niet op de tenen te trappen… in de geschreven pers zal de verantwoordelijkheid voor deze “jihad-strijders”(sic) gelegd worden bij het Vlaams Blok, de racisten, de fascisten, de nazis… enz…
  De kers op de taart zal echter Abou Jahjah zijn, die als het “orakel van Delphi” zijn licht zal laten schijnen in de duisternis!!! Dit laatste dan in opdracht van de mafia van de broeders en kameraden.
  De enige echte oplossing bestaat er in diegenen die vertrokken zijn, definitief uit het land te zetten, en niet alleen zij, maar de ganse familie, waarbij de “kranen worden toegedraaid”. En hoe meer en vertrekken hoe beter.. weg is weg…!!Leg ze dus geen strobreed in de weg als ze vertrekken… moedig ze nog wat aan… opgeruimd staat immers netjes. Hoe meer er dan ginder achter sneuvelen hoe beter.
  De 72 maagden gaan dan wel moeten overuren presteren, maar dat zijn dan de risico’s van het vak.
  Al de rest is zever in pakjes.
  Het systeem kennende zal er echter niets gebeuren. Het zal er hoogstens op neer komen de indruk te geven dat men iets zou kunnen gaan doen.
  Het zal dus wachten zijn tot op het ogenblik dat “de echten” op een blauwe maandag aan ons bed zullen staan met het kromzwaard.
  Het ontwaken, voor zover er nog ontwaakt zal worden, zal dan ook gruwelijk zijn.
  De dames echter, hebben eerst nog recht op een “stevige beurt”..!!
  Dit is de toekomst… en het is een kwestie van tijd.
  De “nuttige idioten” mogen echter blijven dromen en zich met volle teugen laven aan de zalige bron van de leugens en het zelfbedrog!!!

  .

Reacties zijn gesloten.