6 gedachten over “Zogezegd

  1. Naar mijn mening moet de redactie dergelijke uitspraken in de rubriek humor plaatsen…

  2. Karel De Klucht ….. Hij ” is” de arrogantse mens ter wereld ! Dat staat te lezen in het Guinnes book of records . Onckelinckx was ook bij de genomineerden maar moest de duimen leggen . Karel mocht de gouden ‘smoel” in ontvangst nemen onder luid applaus van de VLD leden met een (censuur) achterstand !

  3. De arrogantie van “Karelke” is voor de kenners heel bekend.. deze is immers kenmerkend voor de “logemannen” die behept zijn met een superioriteitscomplex dat zijn gelijke niet kent. Een loge die in feite een crimineel-corrupte mafia is, waar achter de slogans van “gelijkheid, vrijheid en broederlijkheid ” op grote schaal wordt samengespannen om onze beschaving te vernietigen en onze maatschappij om te vormen tot een “1984” van George Orwell. Men onderschat nog steeds het belang en zeker ook het gevaar van deze mafia.
    Karelke is dan ook de man met de geschikte persoonlijkheid om in de rol van “politiek volkscommissaris” heksenjachten te organiseren op alles wat Vlaams en rechts is. Geef hem een ongebreidelde macht zoals in de vroegere USSR, en het wordt een nieuwe Beria.
    Het is steeds gevaarlijk de vijand te onderschatten!!!
    Karelke dient dan ook als dusdanig ontmaskerd te worden.

  4. HIj, kareltje trekt zich van uw reacties niets aan Hij heeft geld aanzien in zijn wereld en zijn fortuin is gemaakt. Bovendien lacht hij ons nog uit ook

Reacties zijn gesloten.