4 tegen 1…

… in Wakker op Zondag, morgen 11 januari om 10 uur.

4 tegen 1, denkt u, er staan slechts drie namen tegenover die van Gerolf Annemans.  U vergeet de rode stadszender ATV; die telt ook mee als tegenstander van het VB.

Gerolf Annemans te gast in Wakker op Zondag over islamterreur.
Naar aanleiding van de aanslagen in Parijs is Gerolf Annemans zondag te gast in het debatprogramma Wakker op Zondag.

Het Vlaams Belang-Europarlementslid gaat er in debat met onder meer Abou Jahjah, Nordine Taouil en Yasmine Kherbache.

U kan het debat hier rechtstreeks volgen.

20 gedachten over “4 tegen 1…

  • Bedankt voor het bruggetje, Lovenaar. Dit vind ik nu mannentaal, een taal die niet aangetast is door al die vrouwelijke blabla van politica’s, die weliswaar hun inspiratie halen bij mannen maar daar niets aan toevoegen of aan recht zetten. In hun ijdelheid zijn ze nog blinder dan de mannelijke, gatlikkende politici. Misschien doorzie ik als vrouw die dames beter als een man.
   Wat Annemans betreft : te beleefd, te beleefd. Jean-Marie laat door intonatie en woordkeuze de tegenstander schrikken. Bij zijn dochter, bij Wilders en helaas ook bij VB’ers denk ik vaak, als ze hun meestal terechte visie naar voor brengen, : ik weet, ik weet het, ik weet het.
   Waarheden zijn waarheden maar is het zo moeilijk om ze nieuw te maken, in een nieuw kleedje te steken van hetzelfde handelsmerk?

 1. Dat kan toch niet als een debat bestempeld worden, Gerolf tegenover 3 moslims van het laagste soort! Ik gun dergelijk uitschot zelfs nog geen blik.

 2. Even op adem komen met
  GEDACHTEN IN GEDICHTEN
  Waar men gaat langs Vlaamsche wegen komt ge meer en meer Moslims tegen

  Rene Gezellige

 3. IK kijk niet. Reden? Hoe dikwijls zal Annemans weer onderbroken worden of zullen zijn woorden verdraaid worden? Het rode stadszenderke van Janssens moet zeker niet onderdoen voor de ratten van de 0000. Vlaams Belangers die zich onder die meute wagen zijn moedige mensen, ze weten op voorhand wat hen te wachten staat. En dat is nooit fraai.

 4. Ik ga zeker kijken en ben ook al goed wakker Dat progamma start hier in Thailand om 16u . Ik hoorde op het nieuws dat Frankrijk zich klaarmaakt voor de grootste demonstratie ooit . De Franse autoriteiten hebben mij met aandrang verzocht om niet deel te nemen aan die protest-tocht , vermits de meeste wereldleiders die mee opstappen , mij niet recht in de ogen durven kijken uit schaamte voor hun schijnheiligheid . Ook diegene die wel willen ijveren voor een beter en veiliger Frankrijk , zoals Le Pen werden ook niet uitgenodigd, waarom ?? dat moet ge vragen aan “Belzabut” de duivel die dienst doet als portier voor de hel .
  Wat ik raar vind , het is reeds bewezen dat onder de lezers van Golfbrekers Moslims zijn . Zij hebben ons al laten weten dat de Islam een godsdienst is van vrede , plus , een hele lijst met goddelijke deugden . Ze laten niets van zich horen , ze zwijgen als een graf en daar zal wel een hele goede reden voor bestaan , die wij allemaal kennen maar bij anderen nog moet doordringen. Nu is het wachten op de ATV

 5. Niks te zien op de site van ATV (behalve aanduiding van VROEGERE programma’s 🙁 ).

 6. Dit was geen debat maar een één groot reclame blok dat af en toe onderbroken
  werd om de gasten een woordje te laten zeggen.Onmogelijk aldus om de draad
  te volgen,heb mijn p.c. maar uitgezet. Spijtig genoeg…

 7. Heb het wel kunnen zien met af en toe een onderbreking …..
  Kort samengevat : De ware Islam , wat dat ook moge zijn, heeft niks te maken met al die fratsen . Het zijn enkel de hersenlozen die zich laten opdraaien door stoute imams . Abou Tja Tja kreeg een erectie toen hij de gelegenheid kreeg om Annemans en zijn VB van haatzaaierij te beschuldigen . Het verschil tussen haat , vooruitziend , verwittiging en het eisen naar maatregelen zijn niet doorgedrongen bij Abou Tja Tja . Het waren allemaal standpunten die binnen honderd jaar even vers zullen klinken . Ik ben teleurgesteld na al die recente verschrikkelijk gebeurtenissen had ik verwacht dat het VB van iedere deelnemer zijn gelijk zou krijgen. We kunnen niet anders dan verder ploeteren door de Islammodder

 8. Beste Rene,
  Uw teleurstelling i.v.m. de rest van het gezelschap tegen G.Annemans is niet
  verwonderlijk. Hem gelijk geven= eigen schuld bekennen en dit zul je nooit
  van de linkse zijde meemaken. Voor de rest ,voor zover ik het gevolgd heb,was de
  Arabische vertegenwoordiging eenheidsworst die afwisselend koud of warm
  blies .Alleen dat Hezbollah kankergezwel Aboe Jha Jha liet horen en zien zoals hij is.
  Zijn haatsmoel tegenover Gerolf sprak boekdelen.Ik zou trouwens eens graag willen
  weten hoe doe man hier terug aan de kost komt en vooral….waarom heeft hij zijn
  geliefd Libanon terug verlaten om hier bij de ongelovige honden te komen
  blaffen? Heeft hij soms een verborgen agenda?

 9. Spijtig dat de harde taal van het Vlaams Blok/Belang afgezwakt wordt. Ik denk niet dat er veel ex-kiezers zullen terugkomen als men naar de mond wil praten van de MSM journalisten om toch maar in beeld te komen. De ware spreker in dit geval is FDW, die de religieuze fanatici op hun plaats kan zetten.

 10. Hier mocht tenminste nog een iemand van het VB zijn zeg komen doen. In de 7de dag op de rode nullen zender was een debat met 4 gasten die bijna over elkaars voeten struikelden om de islam een positief daglicht te plaatsen. En ik die dacht dat een ernstig debat tussen voor en tegenstanders gaat.

 11. Zou eindelijk ook eens een gewone Vlaming op de verschillende TV zenders, die zich in alle bochten wringen om de vreedzame islam door onze strot te duwen, zou die Vlaming eindelijk eens mogen komen vertellen hoe hij zich voelt bij deze gebeurtenissen en terreurdreiging in plaats van steeds moslims aan het woord te laten?

Reacties zijn gesloten.