23 gedachten over “Terreuralarm

 1. En dan nog wel in roze lettertjes, dat is om isla-mietjes helemaal over de rooie te jagen.

 2. Wat een moedige beslissing van NBA minister Jambon, we zien duidelijk zijn strenge aanpak proficiat

  • Mijn commentaar op Smalhout.
   Moet nog verschijnen op de site van de link van
   16:24

   Prima dat ik geen krant meer hoef te kopen vandaag, SUPER! Dat van de (politiek van de islamitische) baarmoeder klopt als een zwerende vinger. Oud-president H.Boumedienne van Algerije kondigde de politiek van de islamitische baarmoeder reeds in 1974 tijdens een toespraak voor de VN aan.
   In alinea 9 van deze webpagina… http://tinyurl.com/a9thg2w ….kunt u lezen waar Boumedienne mee dreigde en waarmee we wekelijks worden opgezadeld in de EU. Maar da’s nog niet alles. Als de massa-immigratie doorgaat zoals nu het geval is en moslims in het Westen zich blijven gedragen als “van wippesteijn”, hebben we hier over 50 jaar (of eerder) nota bene een islamitisch bestuur…
   Zie verder HET PROJECT>> http://tinyurl.com/mnaoquv
   Engelse versie van Frontpage Magazine:
   Pag. 1> http://tinyurl.com/37qx6wc
   Pag 2> http://tinyurl.com/38khck6
   Iedere moslim in het Westen wordt op basis van Het Project aangespoord sleutelposities te verwerven, precies zoals dat het geval is met Marokkaanse en Turkse 2e Kamerleden, zoals dat het geval is met A.Aboutaleb, die zich nu Charlie laat noemen…
   Einddoel van Het Project: een wereldkalifaat.

    • Dan ligt het waarschijnlijk aan mijn virusprogramma, dat op “gevoelig” staat, kwestie van de blog operationeel te houden.

 3. Janbom en zijn partij zijn huichelaars en verraders van de Vlaamse burgers, lullen en zakken vullen is hun lijfspreuk maar gelukkig volgt payday snel dan is het einde verhaal met NVA want NV staat voor NV Allochtonen.

  • Naar islamitische traditie worden jongens besneden en geen babies. Daarom herinneren ze het zich nog zo goed.
   Bij joden worden babies besneden als ze acht dagen oud zijn.

   • Net als alle religie werd verzonnen, werd besnijdenis ook VERZONNEN, punt!!

    • Verzonnen in praktijk gebracht. Uit de joodse religie weet ik dat ze, om geen mensenoffers meer te moeten brengen, in plaats daarvan hun voorhuid moesten offeren aan Jahweh. En vermits Mohammed zijn Koran – waar achteraf door verlichte geesten nog heel wat is herschreven – gedeeltelijk inspireerde op de bijbel en het nieuwe testament, zal het daar ook wel iets mee te maken hebben.
     Toen in Antwerpen de huizen op de Vlaamse en Waalse kaai nog hoofdzakelijk in handen van Turken waren, kon je de pas besneden jongentjes onmiddellijk herkennen. Hun hoofd was kaal geschoren met vooraan nog een kuifje. Dat diende voor noodgevallen. Als hen iets dodelijks overkwam kon Allah hen aan dat kuifje de hemel intrekken.

 4. In de grond wordt in beeld gebracht wat het VB in een horror non-fictie boek (als je alle uitspraken samen bundelt) al vastlegde. Het trok het voortouw in Europa.
  Onze lachende minister van justitie, Geens, kwam gisteren in Terzake verklaren, uiteraard met een smile, dat we niet moesten onderdoen voor de feiten in Frankrijk. We hadden de CCC. Klopt, het waren geen koorknapen, ze lieten wel één en ander in de lucht vliegen. Toch hadden ze nog een soort van fair play, ze verwittigden voor ze een aanslag pleegden, daar zit al het eerste verschil met Frankrijk. Het tweede is dat ze na 2 jaar waren opgedoekt en men al jaren de handen vol heeft met de streken van de vrienden van Mohammed.

 5. Volgens professor Coolsaet waren de schietpartijen in Frankrijk een soort van doe-het-zelf terrorisme. Een nieuwe branche bij de doe-het-zelf winkels?

  • Met AK-47ers en rakettenwerpers? Coolsaet zou zich beter kandidaat stellen voor een testmedicijn tegen dementie.

 6. Geens is wel zo leep de enige gebeurtenis die de vergelijking kan doorstaan met Parijs niet te vermelden, en dat is niet de CCC, maar de bende van Nijvel!!!
  Zowel achter de Bende van Nijvel als achter de aanslag in Parijs zitten dezelfde occulte machten. Dit is dan ook de reden waarom de waarheid over de bende van Nijvel nooit zal bovenkomen.
  Het dossier van de bende van Nijvel is ten andere nauw verbonden met Dutroux, Cools, Augusta-Dassault en vooral met Iran-Contragate,…enz.. In al deze zaken vielen honderden doden, rechtstreekse en onrechtstreekse, schuldigen en onschuldigen, verongelukten, verdronken, en dan nog die werden “gezelfmoord”.
  Diegenen die nog leven, zijn ofwel omgekocht, worden bedreigd met de dood of worden gechanteerd.
  De waarheid over al deze zaken betekent immers het einde van België.
  Bij al deze zaken is immers het regime op één of andere manier betrokken.
  De daders zijn dan ook gekend!!!
  Telkenmale als er dan sprake is van één of andere doorbraak, gaat het gewoon om “mistgordijnen” om de bevolking te misleiden.
  Recent heeft Jean Lambrechts nog een poging gedaan naar aanleiding van de VTM uitzending over Dutroux, maar zoals te verwachten was=resultaat=zero.
  Ik geef er mij rekenschap van dat het voor de nog levende slachtoffers of de familieleden van de onschuldige slachtoffers een nachtmerrie blijft .. maar het systeem is te verrot om wat dan ook pogen te deblokkeren. De media zitten ten andere mee in de slag.
  Het is dan een dergelijk systeem, dat rot is tot op het bot, dat een terreurdreiging afkondigt. Dit is dan ook de grap van de eeuw. De grootste bedreiging gaat immers uit van dit totaal verrotte systeem zelf, dat in staat van ontbinding verkeert.
  Het enige waar het regime nu wakker van ligt is van alles wat Vlaams en (extreem)rechts is. Een gevolg is dat momenteel de regering niet meer in gevaar is. Met dergelijke incidenten kan men maar beter verkiezingen voorkomen.

 7. Eindelijk neemt de regering harde maatregelen tegen het terrorisme ! Ze vergaten echter de tekst op te stellen in het “Arabisch” Het zou nog meer indruk maken indien de regering zou bekend maken wat de gevolgen zijn , voor de terrorist zijn , als hij geklist wordt ! . Het recht op een top advocaat ! Een cel met ontspanningsmogelijkheden zoals TV , radio en internet . Een fitnesruimte alhoewel maar een beperkt aantal uren beschikbaar . Halal voedsel met waarborg . Het respecteren van de talrijke gebedstonden . Medische en psychiatrische bijstand . Een legertje welzijnzorgers staan ter uwe beschikking Een klachtenboek , waarin ge uw ongenoegen kunt uiten ! voor bv onbeleefdheid van het gevangenispersoneel en traag of laksheid in de bediening . Een Farid Le Fou brocure wat ge zoal kunt doen om een spaarcentje af te dwingen van de overheid , wegens onmenselijke behandeling . De mogelijkheid krijgen om te kunnen genieten van intiem bezoek , man of vrouw , in een speciale cel , voorzien van verschillende spiegels om het genot en de opwinding te verhogen
  .
  Overdrijf ik nu ? misschien een klein beetje maar ….. beste gepensioneerden , gij die heel uw leven hard gewerkt hebt en volgens de regering maar recht hebt op een klein pensioentje , een goede raad van tante kwaad wordt terro……….en geniet met volle teugen van uwe oude dag ….

  • Pure demagogie, René. BDW vergeet eventjes dat hij dat niet zomaar binnen de belgische regering kan beslissen. Elke EU-lidstaat heeft zich immers ondergeschikt gemaakt aan de EU-discipline. In G.B. zitten er hopen lieverdjes in de gevangenis, die ze niet kunnen uitwijzen omdat de EU dat verhindert. Reden: ze zullen in hun oorsprongsland niet volgens de o-zo-geroemde mensenrechten behandeld worden!

 8. Op 6 januari, twee dagen voor de schietpartij bij Charlie Hebdo, sprak Eric Zemmour in de Cercle de Lorraine in Brussel en stelde meteen zijn boek ‘Le suicide français’ voor. Terloops noemde hij belgië nog zieker dan Frankrijk en Brussel een stad die zich had overgegeven aan het geweld. Natuurlijk kregen die uitspraken de goedkeuring van de pers niet. Maar zijn woorden waren nog niet koud of in de nacht van 6 op 7 januari bekogelde een bende ‘jongeren’ het politiecommissariaat van Laken met stenen en molotovcocktails, geen sneeuwballen. Negen van hen werden opgepakt, acht weer vrijgelaten.

Reacties zijn gesloten.