Het offensief tégen Pegida

Das Land steht in diesen Tagen eng für unsere offene und freie Gesellschaft zusammen. Dies werden auch am Montag tausende Menschen in ganz Deutschland tun, in dem sie gegen die sogenannte „Pegida-Bewegung“ auf die Straße gehen, die schon jetzt versucht, Profit aus den furchtbaren Morden zu schlagen.

Nvdr Nl. vert.: “Het land (… links, rood-groen, Gutmenschenland) staat deze dagen dicht bijeen voor een open en vrije samenleving.  Dat zullen maandag duizenden mensen in heel Duitsland doen door de straat op te gaan tegen de zgn. Pegida-beweging, die nu al probeert profijt te halen uit de verschrikkelijke moorden.”

Hier eine Liste der Demonstrationen. Teilt das Motiv. Nehmt am Montag Freunde mit. Setzt ein Zeichen für Toleranz und gegen Ausgrenzung.
Auf SPD.de findet Ihr weitere Infos und Material.
http://www.spd.de/126630/150109_demos_montag.html

10 gedachten over “Het offensief tégen Pegida

 1. Wij moeten ons allen aansluiten bij PEGIDA want die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij op ONS grondgebied veroorzaakt de ondergang van ONZE normen, waarden, seculiere wetten, cultuur en beschaving.
  Die smeerlapperij door een ordinzire perverse pedofiel mo geprezen moet verboden en verbannen worden en die mosselketen omgebouwd worden tot varkensstallen (geen verschil met heden maar dan met dieren die wij graag hebben).

 2. Dat is straffe kost . In Youssef Le Blanc termen heet dergelijk initiatief . Het opzetten van bevolkingsgroepen tegen elkaar . Als de groen rode en andere soft regeringsleiders hun gat maar niet verbranden . Ik hoop dat er veel opdagen met een plakkaatje “Ich bin Al Quada” Wat gaan ze zeggen en doen indien slechts hier en daar een vijftigtal betogers opdagen om hun steun te betuigen voor de Islaam en de huidige gang van zaken. Het is duidelijk dat zij Pegida onderschatten.. Het Europese volk is nu al duidelijk verdeeld . Ze hebben met recht en reden angst voor de toekomst nu zeker na die recente slachtpartij . Politie en leger wordt een knelpunt beroep

 3. Pediga en àndere acties zijn niet nodig… moesten er geen radicale m**** in Europa zijn.

  • Victor de natte dweil draagt de grootste verantwoordelijkheid betreffende die misdaden in onze landen. Nooit hadden die moslimsEuropa en zeker Vlaanderen mogen binnenkomen.
   Ze gaan het zich nog beklagen dat ze hier in het koude noorden rondlopen de mensen te irriteren, ik zeg ze steeds dat er een EXIT is.
   De ouwe Bontinck wist zelfs ‘op TV’ uit te leggen dat zoontje lief het land kon verlaten zonder controle w.w.z. dat het barbaars tuig ook weet hoe ze binnen kunnen komen ‘zonder controle’…
   Ik heb Janbom, Vrancken, Bomans en co niet gehoord….

  • Tja Fikken… regenjassen zouden er ook niet nodig zijn moest het nooit regenen…

 4. De linkse elite is aan het werk en hoopt uit die moord aanslagen profijt te trekken, een grote bende valsaards en zij zijn mede schuldig aan die moord partijen

 5. Pegida profijt uit die aanslagen? Deden die mensen hun wandelingen al niet lang voor deze gebeurtenissen plaats vonden? Weer zo’n leugenachtig argument van de rode internationale.

 6. Zoals ik voorspeld heb, gaat nu de echte campagne tegen Pegida van start.
  Charlie in Parijs was daartoe het middel, om alles wat links-groen-nuttige idioot enz.. is te mobiliseren.
  https://propagandaschau.wordpress.com/2015/01/10/vollkommen-irre-zeitungsverleger-instrumentalisieren-islamistisches-charlie-hebdo-massaker-gegen-pegida/
  In Düsseldorf heeft de burgemeester ook al opgeroepen tot acties tegen Pegida, maar werd door het gerecht teruggefloten.
  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/duegida-duesseldorfer-oberbuergermeister-darf-nicht-zu-gegendemos-aufrufen-a-1012293.html
  In andere landen zullen ook campagnes starten tegen de “onverdraagzaamheid”, tegen de “islam”.
  Het is dus blijkbaar nog vlugger gegaan dan ik gedacht had. De lijken zijn bij manier van spreken nog niet koud of men gaat al over tot “lijkenpikkerij” .
  Dit alles illustreert eens te meer dat er hier enorme belangen op spel staan voor de drijvende krachten achter de NWO, wiens plannen niet mogen gedwarsboomd worden. En zoals voorspeld = men gaat desnoods over lijken om deze plannen uit te voeren.
  De NWO is niet meer veraf. Zie bruggetje, met vooral de citaten van Rockenfeller en Larry Mc Donald. Deze laatste bevond zich in het vliegtuig dat door de sovjets werd neergeschoten.(=toeval??)
  http://kingworldnews.com/now-months-away-totalitarian-one-world-government/

Reacties zijn gesloten.