5 gedachten over “Zogezegd

  1. Omdat ik zo graag zing zegt de koekoek, toen hij een spa-fan was en waarschijnlijk nog is en met de morgen te koop liep zong hij waarschijnlijk niet graag. Wat is zijn volgende stunt om te overtuigen, op 11 juli allemaal uit volle borst het Vlaams volkslied zingen in parlement met de nadruk op “GEEN TRONEN BLIJVEN STAAN, EEN VOLK ZAL NOOIT VERGAAN”. Doen Sigfried, doen, dat zal stemmen opgeven in Gent, want je zal ze nodig hebben.

  2. De N-VA wordt alsmaar meer ongeloofwaardig.
    Punt 1 van de partijstatuten zegt duidelijk dat N-VA naar een onafhankelijk Vlaanderen streeft en toch slaagt Bracke er in te zeggen dat ze geen separatisten zijn.

  3. Hoe die ooit op een zogezegde Vlaams Nationale partij heeft gestaan dat begreep ik niet, maar aangezien ze sterk is geƫvalueerd naar een Belgische partij kan ik het begrijpen NBA

  4. Vervollediging van de tekst die Siegfried Braaksel siert.
    “”Belgie Barst ” dat is een andere partij , op wie massaal in de toekomst zal gestemd worden (dan moogt ge me natuurlijk ook verwachten) ….Wij NVA zijn al aan het barsten , hier en daar een scheurtje , maar het valt nog niet op ! Voor het fatsoen maak ik het V-teken ! Ik had liever mijn middelvinger uitgestoken naar al die naievelingen en stomme kloten , die mijzelf en de rest , geholpen hebben aan een vet-betaalde job mits inlevering van onze Vlaamse beloftes . Nu op mijn bevel ….met z’n allen ….een.. twee.. drie ! Vive le roi ! , Vive La Belgique !

  5. Het lijkt me dat moeders mooiste sinds zijn uitverkiezing tot Kamervoorzitter enkele pondjes is bijgekomen. Dat komt ervan als je dagelijks mag aanzitten aan Vlaanderens rijke tafelen.

Reacties zijn gesloten.