20 gedachten over “Wordt vervolgd

 1. Puik initiatief van Chris, gelukkig is er twitter en Golfbrekers nog. Want de regime pers zou dit verticaal klasseren.

 2. Haha. Dáár zal veel volk naar komen kijken. Daarenboven zullen ze er op de één of andere manier in slagen een dergelijke draai aan te geven, dat het imago van een extreemrechts fascistisch xenophoob querulant belligerent Vlaams Belang bij jan en mie, de zotten met de klak, zal bevestigen.

 3. Is dat jullie enigste probleem? Als VB-er maak ik me meer zorgen in het ontbreken van replieken, vragen en tussenkomsten zowel in het federaal als vlaams parlement. Het wordt hoog tijd dat er weer eens vanuit VB ten gronde vragen worden gesteld. We zijn aan het verzanden tot een hoopke poenscheppers en rode-pluche-verslijters. Dé Vlamingen blijven op hun honger zitten. Wat is tegenwoordig het verschil tussen ne verkozen Sos en ne verkozen VB-er???? Ik zie het niet …meer, en da doe zeer.

  • Niet mee eens, mevrouw. U ziet het niet omdat het niet mag gezien worden. Camera’s worden weggedraaid, tussenkomsten weggemoffeld, ingekort of ‘vergeten’. Alle wetsvoorstellen worden weggestemd en nadien gecopieerd door een ander. Het voorbereidende werk gewoon overgenomen. En ‘die ander’ krijgt dan wel een bloemekee voor zijn ‘dossierkennis’. In de poco media is er geen plaats voor het VB. Het cordon médiatique. Men moet op zoek gaan om het te vinden. En neen, het serveren van halal voeding in het restaurant van het Vl. Parlement is niet ons enigste probleem. Het is een teken des tijds. Van dhimmitude. Wat is er trouwens mis met het aan de kaak stellen van onverdoofd slachten?
   U hoeft slechts de webstek van het VB te openen en u kan via de individuele parlementsleden wel degelijk volgen waar zij mee bezig zijn. Ook zijn er videobeelden beschikbaar. Wie zoekt, die vindt.

  • Dag Jona,

   Zeker betreft Chris kloppen Uw opmerking niet. U hebt natuurlijk gelijk dat we van onze verkozenen maximale inzet moeten blijven eisen. Maar voor zo ver ik kan zien doen ze dat wel. Uiteraard, wel even rekening houden met het feit dat ze maar met weinig meer zijn en dat specialisatie bijzonder moeilijk is. Zeker omdat er eveneens maar weinig medewerkers meer overschieten.

   Wie evenwel eens Chris in de gaten houdt ziet dat bijvoorbeeld van de 39 schriftelijke vragen die hij stelde er 3 betrekking hadden op de Islam. Dat is dus niet overdreven veel. Gelukkig maar. Op 4 maart jl. scoorde hij zowaar een heel artikel in hbvl met een stuk over kunstsubsidies. Zeer diepgaande en inhoudelijk sterk.

   Maar, zoals al gezegd, de pers wil niet echt mee. Daarom ook dat Chris en Tom diezelfde dag zijn gaan samenzitten met de redactie van villa politica. Het loopt immers echt wel weer eens de spuigaten uit. Het VB wordt al te zeer weggeknipt.

   Als we het over de partij zelf hebben, wel, dan is het geweten dat Tom hard werkt aan een inhoudelijk project waarover later meer zal geweten zijn.

  • Beste Jona
   inhoudelijk bent U uiteraard volledig eens dat dieren niet hoeven te lijden omwille van een lekker hapje . Niet enkel VB maar elk beschaafd wezen met het hart op de juiste plaats, zal zijn afschuw beklemtonen , over dierenleed in ‘t algemeen . De opgestelde brief komt van een VB Volksvertegenwoordiger die pleit voor het afschaffen van Halal praktijken en dat werkt in tegengestelde richting . Onmiddellijk wordt dat schrijven omgezet in haat , racisme , onverdraagzaamheid , geen respect voor andere culturisten en ondermijning van de godsdienstvrijheid . De manier van slachten komt uit de tijd dat verdoving nog niet bestond , momenteel nog altijd van toepassing bij een volk dat geen moderne beschavingsnormen kent , met een geest uit den tijd van Abraham . Het is zoals de redactie schrijft , alle VB wetsvoorstellen die prima zijn , worden door de correcte partijen in hun leeg hersenmagazijntje geplaatst , tot de tijd rijp is , om er werk van te maken en met verdienstelijke pluimen kunnen gaan lopen . In die optiek is het VB onmisbaar voor de landverraders , knievallers en collaborateurs . Wij zijn geen verzande poenscheppers of rode pluche verslijters . Stel je die natte droom voor , van heel die kliek correcte politiekers . Het VB “bestaat” niet meer ! Voor wie zou je gaan stemmen of sympathiseren . Het VB , beste Jona is een kristallen bol , maar ze zijn te laf om erin te kijken , zoals een mens , die vermoedt dat hij kanker heeft geen dokter durft raadplegen uit schrik voor de diagonose !

    • Ik had ook die indruk . Verzande poenscheppers !
     rode pluche verslijters ! Ze vergelijkt het VB met de traditionele correcte partijen en dat is een kaakslag voor de enigste Vlaamse partij die een rechte koers blijft varen en niet begint te Weveren of te Brackelen

  • Het verschil tussen ne sos en een VB’er is dat de camera in Villa Politica wegdraait als de sos duidelijk ligt te slapen, maar in het geval van de VB’er als die iets zinnigs zegt.

  • Onverdoofd slachten toelaten is dhimmitude, zowaar een teken van preseniele dementie. Al onze waarden en verworvenheden worden weggegooid aan een bende schuimers die hier niks te zoeken hebben, tenzij als kiesvee voor de gevestigde partijen.

 4. Ik vind dat wij zeer goede vertegenwoordigers hebben in beide parlementen, het zijn spijtig genoeg niet allemaal Filip Dewinter maar ze doen hun best, deze die niet veel deden zijn ondertussen met enkele zeer goede elementen uit het parlement verdwenen

 5. Aan Jona Verhagen;
  Is het u nog niet opgevallen telkens er een VB mandataris op het spreekgestoelte komt tijdens Villa Politica dat de rode VRT overschakelt naar een interview dat Linda Dewin heeft met een of andere politicus (veelal een rode rat ) aan de gekende tafel?

  • Dat is zo al vanaf het begin van villa politica Als het mogelijk is zouden ze liefst niets tonen van de tussenkomsten van onze mannen of vrouwen

  • Even aan toevoegen: Villa Politica geeft trouwens het meest vertekende beeld van allemaal. Tijdens plenaire (waar de camera’s draaien) kan een kleine fractie maar met 1 vraag komen opdraven terwijl een grote er 4 stelt bijvoorbeeld.

 6. Een oude spreuk, maar nog steeds actueel (voor Jona):
  er zijn geen groter blinden dan zij die niet willen zien…

 7. Mogen we ook niet vergeten de gespreksavonden in Vlaanderen, de ontbijtgesprekken in Vlaanderen (in het weekeinde uiteraard). Dit zijn avonden en weekends dat de Vlaams Belang mandataris opoffert voor de partij en zijn leden. Uiteraard vind u van deze activiteiten niets terug in de REGIME PERS. Sans rancune .

 8. Jona Verhagen vertolkt volledig hetgeen de NVA gerealiseerd heeft in de laatste jaren. Het cordon sanitaire en médiatique, waarbij Alle ernstige voorstellen van het VB in de media niet vernoemd werden of worden, en geheel of gedeeltelijk door andere partijen werden overgenomen. Wat wel wereldkundig wordt gemaakt zijn de absurde instekertjes die de partij laten overkomen als randdebielen. Tot op heden kan hierin weinig verandering in komen door de linkse samenstelling van de redacties van deze media

Reacties zijn gesloten.