8 gedachten over “Zeg…. Zeg niet…

 1. Ja ja volgens de pocopers is het normaal dat die*jongeren*rondrijden met wapens in hun koffers!!En ja,heeft franken teo niet alle illegalen het land uitgezet???Bewijst wat dat shengen akkoord en het opengrenzenbeleid eigenlijk waard zijn!!!
  En stel u nu eens voor dat patje janssens daar nog gezeten had dan stonde de pocokranten nu te juichen want hun burgervader heeft leiderschap en daad kracht getoond,hoe hypocriet kan men worden??
  En dan de nieuwsitems in de ochtendradio 1,een*gekleurd*verslagje vanuit Londen door koen reygaert,zeggende dat de Londenaars moeten maar kunnen omgaan met MOSLIMterrorisme!!
  En dan de *amerikakenner*bjorn soenens die kwam vertellen dat de niet stemming over afschaffen van obamacare een totale afgang was voor president Trump,ook een beetje*gekleurd^bjorn??Denken jullie nu werkelijk dat de burgers jullie leugens blijven slikken???
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3112736/2017/03/24/Hij-had-alles-om-een-bloedbad-aan-te-richten-Maar-was-hij-het-ook-van-plan.dhtml

 2. Dan liggen de groenen te lullen over een multiculturele harmonieuse samenleving
  ge moet hun web eens openen , niets dan lachende gelukkige gezichten met negers en alles erop en eraan . Wat we nu allemaal lezen over die prachtige samenleving , aanslagen hier ,aanslagen daar Het is nog maar een begin , hun lachende groene smikkeltjes zullen spoedig plaats maken voor andere uitdrukkingen die niet aan geluk en voorspoed doen denken . Wanneer gaat zot zijn eindelijk zeer doen ?

 3. En daar gaan we weer eens,de moslimjongeren voel zich geviseerd en de pocomedia vliegt daar natuurlijk direct op!!Stel u voor uw papieren moeten laten zien aan een agent,stigmatiserend en onterend natuurlijk!!Gaan die pamperbende nu werkelijk zo naïef blijven en gaan die maar wakker worden als het mes op hun keel wordt gezet???
  http://www.hln.be/hln/nl/32616/Terreurdreiging-in-Belgie/article/detail/3112524/2017/03/23/Jong-CD-V-voorzitter-schreef-net-nu-opiniestuk-Ik-wil-militairen-uit-mijn-straat-Niet-morgen-vandaag.dhtml

 4. Mohammed R. wordt er alleen van verdacht de reglementering van de Lage-Emissiezones in A. aan zijn berberse laarzen te hebben gelapt. Het gebruik van een jointje, een lijntje coke of een paar bollekes wordt in slinkse middens getolereerd. De wapens in zijn koffers zijn er wellicht in gelegd door rechtse rakkers. Voor de rest is er, zoals de redactie (van Golfbrekers, niet van BRT) terecht zegt: niks aan de hand!

 5. Op een Duitse blog las ik dat de zatlap van Antwerpen Mohammed R. heet. Verder vind ik het blog tamelijk naïef in verband met de strafmaat die Mohammed in Antwerpen zal toebedeeld krijgen. Het verwacht daar veel van, leeft in de veronderstelling dat Mohamed jaren gevangenisstraf boven het hoofd hangen, want het schrijft: als Mohammed voor een Duitse rechter zou komen zou hij hooguit voor overdreven snelheid veroordeeld worden.
  Die straf zal waarschijnlijk in Antwerpen zwaarder uitvallen: een veroordeling wegens overdreven snelheid + dronkenschap achter het stuur.

  • Opmerkelijk was trouwens hoe telkens weer in het journaal gisteren een ‘getuigenis’ van een ‘vriend’, die vanzelfsprekend anoniem wenste te blijven (iets doet ons vermoeden dat hij geen geboren en getogen Erembodegemnaar is), en die de wereldschokkende verklaring mag geven dat hij het niet mogelijk acht dat zijn vriend terroristische trekjes heeft maar waarschijnlijk te flink gefeest heeft!

 6. Niet alle moslims zijn terroristen,maar…alle terroristen zijn wel moslim.

 7. Zelfs als het (zogezegd) niets met de islam te maken heeft, heeft het ALTIJD een islamachtergrond EN een immigratieachtergrond te maken. Altijd.

Reacties zijn gesloten.