Zeg niet socialisme, zeg EU

lovenaarA2EUSSR nadert met rasse schreden

De EUSSR –commissie heeft plannen om politieke partijen die, ik citeer: “Werte der EU nicht respektieren“,  boetes op te leggen. Het voorstel gaat uit van de socialisten e kan het anders?. Het voorstel komt er op neer rechts-radicale en “fremdenfeindliche“ partijen uit te sluiten van de financiering door de EUSSR.

Wat deze  “Werte” juist zijn  is nog niet duidelijk, maar het komt er in de praktijk op neer alle voor de EUSSR negatieve reacties in het EUSSR parlement het zwijgen op te leggen.

Wat de gevolgen zijn van de “Werte”  is al wel duidelijk: een verlies van vrijheid, democratie en een aantasting van het eigendomsrecht.

Ik citeer uit het interview met Thomas Bachheimer

“Finanzpöbel vergreift sich am Volksvermögen
Noch nie in der Geschichte der Demokratie hat sich ein Finanzpöbel derart offen am Volksvermögen vergriffen, es für seine Interessen verwendet, die Bürger entrechtet und enteignet. Ohne Euro wäre dieser Machttransfer niemals zu vollziehen gewesen. Verlierer der Euroeinführung sind in erster Linie die Freiheit, die Demokratie, das Privateigentum und die Bürger. Nachdem Europa Anfang der 1990er gedacht hat, den Sozialismus ein für alle mal losgeworden zu sein, zeigt dieser 25 Jahre später seine hässliche Fratze erneut, genauso demokratiefeindlich wie damals im Osten, jedoch mit kleinen Änderungen:
1.    Er heißt nicht mehr Sozialismus, sondern Europäische Idee.
2.    Banken und Politik genießen die Vorzüge des Sozialismus.
3.    Die Enteignung ist staatsübergreifend.
Herr Bachheimer, vielen Dank für das Interview!”

Deze EUSSR  is dan ook een gigantische samenzwering tegen onze westerse beschaving, die gepaard gaat met een onnoemelijk bedrog. Bijgevolg moet iedereen, die een gevaar vormt voor deze samenzwering, dan ook het zwijgen opgelegd worden.
In belgië heeft het Vlaams Blok dit al kunnen ervaren en, gezien Europa een belgië in het groot is,  neemt men dan ook op Europees niveau dezelfde “stalinistische” praktijken over, tot in het EUSSR parlement, dat dan ook dient beschouwd te worden als de
“opperste sovjet” van de EUSSR!

Zowel uit het voorstel door de socialisten gedaan aan de EUSSR commissie, als uit het interview met Thomas Bachheimer, blijkt eens te meer de perfide rol van de socialisten.
De rol van deze socialisten (van welke kleurschakering ook)  in de oorlog tegen de autochtone volkeren van Europa  kan dan ook niet genoeg benadrukt worden.
Deze oorlog speelt zich immers af, in alle domeinen van onze maatschappij, die moet en zal vernietigd worden.

Vroeger noemde men het b.g. “majesteitsschennis” maar dat was voordat de ‘democratie‘ zijn intrede gedaan had.

Lovenaar

Lees ook: EUSSR, de nieuwe orde

Deutsche Wirtschaftsnachrichten

2 gedachten over “Zeg niet socialisme, zeg EU

  1. Het is een Duitse tekst dus kan worden verondersteld dat het idee van die pamper Nazi’s komt. Dat kan toch niet , zoiets is onmogelijk ! Ik denk dat geen enkel lid van de Verenigde Rampen Van Europa , daarmede akkoord kan gaan , behalve dan de landen die kunnen genieten van het Euro-OCMW . Zoiets moet dringend gestopt worden anders vliegen we nog , als rfechtse overtuigeling in concentratie-kampen . De bevoegdheid van het Europees parlement moet beperkt worden tot het jaarlijks organiseren van het Euro-song festival . Voor mijn part mogen de roodjes dan iedere keer winnen.

Reacties zijn gesloten.