4 gedachten over ““Ze” zijn zo dankbaar, meneer!

 1. Moslims sleuren hun profeet overal met zich mee, zoals gevangenen vroeger hun ijzeren bal. Het is puur genetisch.

 2. Na deze historische Islam speech was het de beurt aan Merkel om de menigte toe te spreken: Islam gehört zu Deutschland”
  Nicht sie aber wir müssen dankbar sein ! Vermits de toehoorders , de Gutmenschen , de rood , groene Merkelfanaten enkel toelating kregen , om deze meeting te mogen bijwonen …kreeg Merkel een staande ovatie die minuten lang duurde !

 3. Man (33) die vrouw (23) in Gilze (Noord-Brabant) mishandelde zoekt twee dagen later zijn slachtoffer weer op
  GILZE – De 33-jarige man die zaterdagmiddag een 23-jarige vrouw aanviel op de Tilburgsebaan in Gilze, probeerde dat maandagmiddag weer te doen. Wederom hebben buurtbewoners ingegrepen. De man die zou verblijven op het asielzoekerscentrum in Gilze is weer aangehouden.

  Zaterdag werd de vrouw lastiggevallen toen ze met haar zoontje in de kinderwagen en hond een rondje ging lopen. Door snel handelen kon erger worden voorkomen.

  De man werd zaterdag aangehouden en kreeg een straatverbod. Toen liet hij aan de politie weten dat hij had gedroomd dat hij de vrouw moest vermoorden. De politie zegt weinig voor de vrouw te kunnen doen. Buurtbewoners zijn ten einde raad. De vrouw is slachtofferhulp aangeboden.
  Bron: http://www.omroepbrabant.nl/?news/236301442/Man+%2833%29+die+vrouw+%2823%29+in+Gilze+mishandelde+zoekt+twee+dagen+later+zijn+slachtoffer+weer+op.aspx

  • @ Ropie,

   spijtig dat het oude gezegde ‘wie niet horen wil moet voelen’ niet op diegenen van toepassing is die ‘weinig kunnen doen’, maar op diegenen die wel willen horen.

Reacties zijn gesloten.