Wordt “buitenwipper” een knelpuntberoep?

Een supermarkt in Hessen heeft een veiligheidsfirma onder de arm genomen.  De verrijkers zorgden immers voor een rapide verarming van de eigenaar, Ewald Eckert.  Bovendien wil hij zijn personeel, allemaal vrouwen, beschermen.

Plaats: Calden in Hessen, 3000 inwoners.  Op de oude luchthaven werden 1000 opvangplaatsen voor asielzoekers gebouwd.  Alles zit vol.

De lokale supermarkt Edeka ziet het niet meer zitten.  Dagelijks wordt die bestormd.  Lange rijen, geopende verpakkingen, inhoud uitgestrooid of verdwenen, horden brutale kinderen en onaangename “contacten”.

De veiligheidsfirma moet erop toezien dat slechts twee asielzoekers tegelijkertijd de Edeka-winkel betreden.
De politie sust en bevestigt dat er nog geen officiële klachten ingediend werden.  En dat het de eigenaar vrij staat veiligheidsmensen in dienst te nemen.  Tenslotte is het moeilijk de boel in het oog te houden als een dertigtal “klanten” de zelfbediening wel heel letterlijk neemt.

Ewald Eckert wordt in de media aan het spreekwoordelijke kruis genageld.  De lieve woordjes aan zijn adres kan u zich wel voorstellen.
De man haastte zich om te bevestigen dat hij niemand wou discrimineren maar dat hij ertoe gedwongen werd omdat zijn personeel angst heeft.  Met “klanten” die achter de kassa gaan, niet willen luisteren en het personeel beledigen, moest hij dan gewoon maar blijven toekijken?

Michael Conrad, woordvoerder van de Kasselse regering, kon de voorvallen bevestigen noch ontkennen.  Ja, er zijn moeilijkheden met asielzoekers, en neen, die zijn absoluut niet zo erg als ze voorgesteld worden.  “Das müssen wir aushalten!”          Der Tagesspiegel

Een ander populair beroep is tandarts.  Hoeveel moet u bij betalen voor een behandeling?

Opdat wij ons realiseren wat er ons ook te wachten staat, moet u absoluut dit begeleidend verslag bekijken: ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan.

FVE

6 gedachten over “Wordt “buitenwipper” een knelpuntberoep?

 1. Men ziet hier nu de perverse gevolgen van de strafbaar gestelde “zo gezegde haatmisdrijven” . Het gevolg is dat een uitbater van om het even welke zaak, iedereen moet binnen laten of met iedereen moeten “handelen”. Dit geldt ook voor de eigenaars die iedereen moeten “binnenpakken” als huurder.
  Er is dus geen enkele mogelijkheid meer om een selectie te maken, waarbij men het “krapuul” buiten houdt. Een selectie die er dan enkel op gericht is , zijn bezittingen en activiteiten veilig te stellen.
  Zelfs met “veiligheidsmensen”(!!) is men door deze strafbaar gestelde “haatmisdrijven” aan handen en voeten gebonden.
  In feite komt het er op neer dat de overheid op een actieve manier mededader wordt aan de door het “krapuul” gepleegde misdrijven. Deze overheid levert immers een noodzakelijk hulp zonder dewelke deze misdrijven niet kunnen gepleegd worden. Deze “hulp” begint al met het “krapuul” toe te laten in het land te komen en er te blijven.
  Het enige waar deze “overheid” van wakker ligt, zijn diegenen die in het verzet zijn tegen deze misdaadterreur!!
  Als men dagelijks de webstek van Kopp online bekijkt is dit alles meer dan duidelijk.(en het gaat hier dan maar om het topje van de ijsberg).
  Hier past enkel een citaat bij van een “ervaringsdeskundige” :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”
  Alexander Solschenizyn
  Of eenvoudiger gezegd : “Soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”.

 2. Hopelijk heeft die brave uitbater geen pensen of varkenskorteletjes in aanbieding want dan zou het best kunnen , dat hij vervolgd wordt voor provocatie en minachting voor een andere cultuur . Zover gaat het nog komen !

 3. De nood aan beveiligingspersoneel is inderdaad geëxplodeerd. Deze posten worden veelal ingevuld door immigrantenluizen. Hierbij dient niet uit het oog verloren dat, indien de immigrantenluizen niet in zulke aantallen vertegenwoordigd waren in onze maatschappij, de nood aan beveiligingspersoneel maar een fractie zou zijn van wat ze nu is. Het lijkt wel een self-fulfilling prophecy.

Reacties zijn gesloten.