WO III – niet denkbeeldig.

Screenshot_22Waarover de Derde Wereldoorlog zal gaan.

De chaos in het Midden Oosten is ongekend. Machtsverhoudingen verschoven in hoog tempo. De kansen op een kalifaat in een gebied dat de helft van Irak en een kwart van Syrië bestrijkt, zijn reëel. Assad is net in staat om zijn eigen gebied te beschermen. Hetzelfde gaat op voor de Koerden. De Irakese regering is machteloos, want hopeloos verdeeld. Alleen grootschalig ingrijpen van Iran zou de toestand van aanhoudende en uitbreidende burgeroorlog kunnen veranderen, met als gevolg dat de twee grootmachten Saoedi-Arabië en Iran geen indirecte oorlog meer voeren, maar een directe.  Twee landen die allebei een eigen, maar niet minder totalitaire visie op de islam voorstaan.

‘Prima. Laat ze elkaar maar afmaken.’ Dat is een geluid dat ik nu veel hoor. Maar dat is een totale onderschatting van de gevolgen van dit uitdijende geweld. De vluchtelingenstromen zullen nog groter worden, en die gaan uiteindelijk allemaal richting het onbeschermde Europa. Ook hebben de Jihadi’s, deels door het vele Amerikaanse wapentuig dat ze in handen hebben gekregen, en met hulp van het geld uit de Golfstaten en Saoedi-Arabië vrij toegang tot de onbeveiligde EU zone.

Lees verder bij …

Joost Niemöller

3 gedachten over “WO III – niet denkbeeldig.

 1. Over de werkelijke achtergronden van het huidige conflict in Irak, zie het bijgevoegde bruggetje.
  http://www.informationclearinghouse.info/article38780.htm
  In feite verloopt alles volgens plan, dit wil zeggen volgens het Oded Yinon plan. Obama is een stroman, kenners weten wie er de werkelijke macht in handen heeft in Washington en New York. Dit geldt ten andere ook voor Londen en Parijs.
  Deze gaan ten andere ook schuil achter Saoedi- Arabië.
  Onafgezien daarvan worden we nu al jaren geconfronteerd met de gevolgen van de britse en franse bezetting van het midden-oosten na WOI, met vooral de daarbij horende kunstmatige grenzen.
  De derde wereld oorlog moet en zal inderdaad ontbranden in het midden -oosten tussen de joden en arabieren, cfr. de brief van Albert Pike aan Mazzini. Een brief waarin ook WOI en WOII voorspeld werden en die dan ook volgens plan verlopen zijn.
  In deze WOIII moet Europa dan meegesleurd worden, een Europa dat inderdaad verzwakt is door de jarenlange sabotage van binnenuit o.a. door de massale immigratie, drugs, decadentie… enz… en niet te vergeten de “politiek van het gebroken geweer”. (zoals ook in de jaren dertig voor WOII).
  De drijvende krachten achter al deze oorlogen zijn de “bankstersmafia’s” van The City en Wallstreet. Zie het boek van “The Nameless War”, waar naar verwezen werd in een andere publicatie. Dit alles kadert in de NWO, die eeuwen geleden werd opgestart met als belangrijke datum 1789=de zo gezegde franse revolutie, met daarbij de “zo gezegde verlichting” die deel uitmaakte van de toenmalige psychologische oorlogsvoering, en achter deze “verlichting” ging dan ook een verborgen agenda schuil.
  Ondertussen is het ook oorlog in Oekraïne, gaan de conflicten door in Libië, is Boko Haram actief in Nigeria, wordt er gevochten tussen stammen in Zuid-Soedan, is er een conflict in de C.A.R. tussen moslims en christenen, is Egypte een kruitvat..met Sisi(=belangrijk hierbij is zijn afstamming!!)..vergeten we dan niet Afghanistan( met één positief gevolg= de drugproductie scheert en opnieuw hoge toppen).. Mali waar de fransen hun grondstofbelangen verdedigen en dus niet de democratie…!! enz….enz…
  Het is nu wachten op een nieuw incident zoals 11 september 2001 om het kruitvat te doen ontploffen, en de aanzet te geven tot WOIII. De vergelijking met 1914 is frappant, met toen de aanslag in Sarajevo, die gepland was, jaren voordien in de “rue des Cadets” in Parijs. (=zetel van het G.O.).

  • “is Egypte een kruitvat met Sisi (belangrijk hierbij is zijn afstamming)” Van Sisi?
   Isis was wel een Egyptische godheid. Zou de profeet hiermee akkoord gaan? Wat een ketters, een echte blasphemie.

Reacties zijn gesloten.