‘Geen goede zet’

Koranrecitatie in Vaticaan roept inderdaad op tot 'overwinning op ongelovigen'

Eigen graf aan het delven?

Vorige week nodigde paus Franciscus de hoofdrolspelers van het Midden-Oosten uit in het Vaticaan.  Aanwezig waren onder meer de Israëlische president Peres en de Palestijnse president Abbas.  Onder de utopische vlag van de oecumenische gedachte (De islam maakt daar trouwens geen deel van uit.) baden christenen, moslims en joden in elkaars tegenwoordigheid. Naar nu blijkt werden in het moslimgebed drie verzen uit de koran uitgesproken waarin wordt opgeroepen tot strijd tegen de ‘ongelovigen’. Hierbij wordt het Arabische woord kafir (ongelovige) gebruikt. Opgeroepen wordt tot de vernietiging van niet-moslims.
Het hoofd  van de Duitstalige afdeling van Radio Vaticana, pater Bernd Hagenkord, die eerder nog ontkende dat er iets aan de hand was met de moslimgebeden in het Vaticaan, geeft nu toe, dat de recitatie van de iman ‘geen goede zet’ was.

Men zou het ook een ‘provocatie‘ of een ‘bedreiging‘ kunnen noemen, maar dat staat niet in de politiek-correcte woordenboek van de goedgelovigen.

Katholiek Nieuwsblad

 

8 gedachten over “‘Geen goede zet’

 1. Wat paus Frans I betreft is het nuttig te verwijzen naar de Malachi voorspellingen.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Profetie_van_de_pausen
  Hierbij komt dan nog dat het Vaticaan geïnfiltreerd is door de loge. In de jaren 80 werd trouwens een lijst gepubliceerd met ongeveer 100 namen van vaticaanse hoogwaardigheidsbekleders die lid waren van de loge. Daarbij komt dan nog de homo- en pedo-lobby, die dan gechanteerd kunnen en zullen worden..
  Bovendien zijn er nauwe banden tussen het Vaticaan en de Rothschilds
  Zie het bijgevoegde bruggetje.
  http://www.youtube.com/watch?v=NVqKclLSFEU
  Vergeet ook niet dat de huidige paus een jezuïet is.
  Gezien al de voormelde elementen, zal het dan eerder om een “wel bewust geplande zet” gaan, met eens te meer een verborgen agenda.

 2. De christenen laten zich oppeuzelen door de islamieten Hoe ze zo dom kunnen zijn is niet te begrijpen

 3. Als de waanzin om de islam tot andere gedachten te brengen op dit niveau “beoefend” wordt is het toch wel heek duidelijk dat “kerkleiders” en/of politici van verschillende godsdiensten heel naïef zijn. Ik kan mij zo nog de beelden van barbaren voor de geest halen die voetbal spelen met mensenhoofden. Bereiken zulke beelden de “kerkleiders” en/of politici niet???

  • Walter ik denk dat ook zij deze beelden zien maar ze voelen zich niet bedreigd en ze leven in goed afgesloten kastelen en sturen hun kinderen naar witte scholen en ontvangen grote lonen en leven in luxe en om oa. al deze redenen reageren ze niet
   Het is zoals met de corruptie in de FIFA Ik zag zojuist JMDD op tv, iedereen zwijgt voor iedereen want ze verdienen er zeer goed aan en het volk heeft zijn spelen en zij hun miljoenen €

 4. Het wordt de hoogste tijd dat de Paus voor zijn schapen de bestaande gebeden een beetje aanpast “” Van de Islaaaam verlos ons Heer “”” maar dan in het latijn , volgens Google vertaling klinkt het zelfs mooi en indrukwekkend ” Islam Redemptor noster D.” of Libera nos Domine ex Islam , daar verstaan die Allahneukers toch niets van ! Het zou bovendien 1 – 1 zijn op de wereldkampioenschappen Godsdienst . Nu nog steeds , spijtig genoeg 0-1

  • We zullen BDW om een geschikt citaat in zijn lievelingstaal vragen

 5. Ziet er maar een triestig boompje uit, en dat dan nog verplanten midden in de zomer, dat komt nooit goed, net zomin als het samenwerkingsproject christenen-joden-moslims. Alle toegevingen zullen zoals steeds van de christenen moeten komen, want aan ‘Mein Koran’ en ‘Mein Thora’ mag zelfs geen komma gewijzigd worden, zoals iedereen weet, behalve de paus.

  • Wie zegt dat ze zich bezighouden met een boompje . Ze zijn misschien een katholieke lekenbroeder aan het begraven die openlijk verklaarde dat de Islam een achterlijke godsdienst is . Om de zogezegde goede verstandhouding te bewaren tussen de verschillende godsdiensten werd besloten ……….

Reacties zijn gesloten.