Wij hebben hier niets aan toe te voegen

DutchPurge. Alle stomme Turken terug naar Turkije

alleturkenverzamelen534.jpgZeau. Wij zijn er wel klaar mee. Met die geniepige Gülen-troep, met die woekerende Diyanet-maffia, met die colonnes hysterische ErdoTürkse vlagwapperaars en uiteraard met die Koerdische eerwrakiërs en overige Anatolische geslachtsdelen-knippers. Laten we De Revolte van de heer Wilders niet afwachten en al per 1 september aanstaande een beginnetje maken met een heuse Lüchtbrüg naar Türkiye. Elk uur een Boeing naar Istanbul/Ankara/Izmir, tjokvol Stomme Turken Die Hier Niet Willen Zijn. Laten we al die mensen een plezier doen, en een enkele reis cadeau doen naar hun geliefde ErdoMordor. Geeft een paar maanden overlast en decibellen op Schiphol. Maar dan heb je ook wat. Laten we ons verlies nemen. Het waren 40 fantastische jaren. Maar aan alle mooie dingen komt een eind. Zo óók aan de multiculturele samenleving. Verder wat Afshin Ellian zegt in Elsevier. En die vijfsterrenvakantie naar Fethiye en Belek cancellen we ook. Tüdeledükyie.
(h/t @mirjam152)

Met dank geleend bij GeenStijl

9 gedachten over “Wij hebben hier niets aan toe te voegen

 1. Wat Ersin Ulkar schrijft is juist datgene wat het overgrote deel van de moslims denkt, maar niet altijd openlijk durft zeggen(=nog niet!!).
  Wat het terugsturen betreft, dient men zich geen illusies te maken. Zolang er verraders zijn, verkozen door een klootjesvolk, zal er niets gebeuren. Integendeel, het zijn de autochtonen zijn die verplicht zullen zijn om te gaan lopen.
  Men onderschat nog altijd enerzijds de kracht van de 5de colonne, en anderzijds de zwakheid van de EUSSR landen. De invallers weten maar al te goed waar ze mee bezig zijn, en waar ze naartoe willen.
  Het probleem ligt bij de autochtonen, waar er heroïsche gevechten geleverd worden om toch maar niet te moeten zien wat er werkelijk gaande is, verslaafd als men is aan de bron der zalige leugens. Dit alles dan nog in de hand gewerkt door “groot – inquisiteurs” die jacht maken op de boodschappers met het slechte nieuws.

 2. Inderdaad laat het deporteren naar hun thuisland beginnen, liever gisteren dan vandaag.

 3. Tyfusturken met deze gedachten zijn ongedierte en moeten worden uitgeroeid!

 4. Wat een bulshit was ook bij die menigte er is zoiets niet gezegd. En ja hij is Europa zat na 40 jaar met Turkije te spelen. Ik woon hier al 20 jaar en heb het land zien opbloeien onder de akpartij. Het land is een modern land geworden en dat kunnen ze in Europa niet hebben kranten vol met leugens.

  • @ Carla,

   ‘dat kunnen ze in Europa niet hebben’

   haal enkele zinnen uit jullie nationaal Hymne aan, die je alleszins moet kennen en besef dan dat er nog mensen met tanden zijn in het Europa, dat je blijkbaar verkiest boven dat heerlijke, moderne land, en zich daar tegen weren.

   ik ben als een brullende vloed krachtig en onafhankelijk.
   Ik zal bergen verscheuren,
   ik zal de oneindigheid overtreffen,
   en dan zal ik uitstromen.
   Al omringt een stalen pantsermuur de westelijke einder,
   ik zal uitstromen.
   Hoe kan het tandeloze monster dat je beschaving noemt, zo’ n groot geloof wurgen?

 5. Carla simpele ziel dat je er bent.wat nou 40 jaar spelen met turkije? Als het al die tijd zo goed vertoeven was in turkije wat doen al die turken dan in dat verdorven europa? En maar zeiken over Europa maar die turken blijven er wel wonen…..voor de centjes. Turkije was al heel lang een modern land, geen Europeaan die daar over viel, dat maakte turkije juist zo bijzonder. En dat je nu met droge ogen durft te beweren dat het onder erdo beter is geworden en niet ziet waar die man mee bezig is dan ben je in mijn ogen een domme turk net als ersin. Je hebt geen idee wat je nog te wachten staat….of je familie….vrienden…..jouw land en jij zullen een hoge prijs betalen…
  Ik zeg je alvast…ik heb geen kamer vrij.

  • Inderdaad de beschaafde Turken zijn opgesloten De meelopers en de minder geestelijke bedeelden zij pro Erdo . Maar ze willen allemaal naar het westen komen en leven tussen die troep ongelovigen zoals Carla en dan hebben ze nog kritiek ook

 6. Altijd hetzelfde met die Islam . Je hoor niets anders dan , verward , psychische
  problemen , dolgedraaid , messentrekkers , bomvesten , aanslagen , miserie , enorm veel leed . Ik kan geen enkel positieve noot vinden , geen enkele verrijking aan onze kultuur . Nu draaid Turkije op volle toeren onder die verheven geitenneuker , het geschenk van God . Ik ben overtuigd dat het halucinant is als we zouden weten hoe zijn vijanden moeten lijden , waaronder vele onschuldigen .
  Die Ersin Ulkar wekt eerder bij mij medelijden op dan woede , met zijne onozele praat …. Och Carla wees gelukkig ende blij met je overtuiging . Wij zien ook Turkije openbloeien ,iedere dag zelfs , horen wij niets anders dan positieve geluiden over democratie , mensenrechten in dat ” modern ” land , wat het ook moge betekenen

 7. Simpel : kwam je hier om je te vestigen en iets op te bouwen ? Prima, houden zo. Zo wordt Europa beter. Ben je echter hier tegen de cultuur aan het trappen en vind je je vaderland met afstand het land waar je van houdt ? Ze ontvangen je met open armen. Je gaat toch ook niet bij de Jumbo werken en je collega’s vertellen dat Appie Heijn beter is ??

Reacties zijn gesloten.