We schaffen ons af

Afbeeldingsresultaat voor morgan johansson runskrift

Laat ons de geschiedenis maar herschrijven, of beter, begraven. Zoals de Vikings. Zend hen de zee op in een brandende snek. Al zal je daarvoor een toelating moeten vragen aan de klimaatgestapo’s.

De Zweedse regering wil bepaalde runentekens van het runenalfabet en sommige oud-Noorse symbolen illegaal laten verklaren. Als officiële reden: de nazi’s maakten er gebruik van. O.a. de Odal rune (o) en de Tyr/Tiwaz rune (t).

De rode justitieminister Morgan Johansson zit achter het initiatief. En hij is er waarschijnlijk nog trots op ook.

Als dit hersenspinsel een feit wordt, dan moeten oude Noorse symbolen en juwelen verboden worden want zij verspreiden naar verluidt haat. Ook Thors attributen: Mjolnir, Valknut en Vegvisir staan dan onder de ban van de politieke correctheid.

Wie over het detail struikelt dat de runen meer dan 1200 jaar oud zijn is van slechte wil, een onruststoker. Dat zij bijgevolg niets te maken hebben met de nazi’s wordt elegant verzwegen. Voor de ene Zweed maken de runen deel uit van hun godsdienst Asatru, en voor de andere verwijzen ze naar hun historisch verleden.
Met de opgang van de poco godsdienst, de strijd tegen racisme, wordt zowat alles verboden dat niet pleit voor de massa immigratie en het wegcijferen van onze identiteit, resp. verleden.

De runen verbannen is slechts een voorbode wat er met de christelijke symbolen op het punt staat te gebeuren. Weg met het kruis.

Er werd een petitie gestart tegen de poco waanzin die zelfs 1200 jaar geschiedenis wil uitwissen.

Regeringen vill förbjuda runskrift – asatroende och kulturarvsintresserade rasar