Wat een verrassing!

Islam heeft niets te doen met islamNaar verluidt – zowat alle kranten zijn het erover eens – zou Tashfeen Malik, de schietgrage madam,  die samen met echtgenoot Syed Rizwan in San Bernardino, Californië,  14 levens en 21 gewonden op haar geweten heeft, sympathieën gehad hebben voor I.S.

Dat hadden we nu echt niet kunnen vermoeden.  Politiebronnen melden dat de slachting niet gebeurde in opdracht van I.S., maar er wel door geïnspireerd werd.  Bijgevolg kan de moordpartij niet als een terreurdaad gebrandmerkt worden.    Heeft uiteraard niets met de islam te maken.  Ook al hadden ze nadat ze door de politie doodgeschoten werden nog zo’n 1600 kogels in hun bezit en werden er in hun woning 3000 kogels, 12 staafbommen en honderden onderdelen voor explosieven gevonden, maar volgens de FBI is het nog te vroeg om conclusies te trekken.  Obama had zich immers gehaast te verklaren dat I.S. geen bedreiging voor de VSA vormde!

 

De Tijd   –     AD     e.a.

 

9 gedachten over “Wat een verrassing!

 1. Ja dacht het ergens gelezen te hebben komt/kwam waarschijnlijk door de opwarming van de aarde, erg heel erg die opwarming dan! en vooral voor de Mensen die in de volgers van de meest vredelievende godsdienst geen kwaad zien.

  • Ik denk eerder dat de moslims met hun giftige Allah uitstoten aan het opwarmen zijn inplaats van de aarde . Het is veel gevaarlijker , hun hersenen krimpen en worden vervangen door baarden . Hun vrouwen met hun boerka’s zijn nog slechts schimmen een soort buitenaards wezen . Toch vinden zij hun Allahu heel erg Akbar

 2. Verschillende bronnen vermelden dat het goede islamieten waren. Islam is vrede, dus het was een vredevolle aanslag. Alle poco’s mogen tevreden zijn en Obama kan zich weer met de allergrootste dreiging bezig houden, namelijk de opwarming van de aarde.
  nb.: dat ik islam met een hoofdletter schrijf is omdat het na een punt staat.

  • Het waren inderdaad zeer goede moslims , een voorbeeld voor hun broeders ende hunne zusters .Het is de Islam in zijn meest pure , naakte of blote vorm .

 3. Ik kreeg van een Amerikaanse correspondent de volgende gegevens:
  Syed Rizwan wordt blijkbaar in Amerika Farook genoemd.
  Hij meldt:
  – er moeten video beelden zijn van de schietpartij want Farook en zijn vrouw droegen GoPro camera’ s tijdens het massacre.
  – Farook bezocht recent een ‘IS haven’ in Saoedi Arabië
  – het is vreemd dat er tot nu toe geen video- of bewakingsfilms zijn. Niet van binnen noch van buiten het imposante county gebouw of van veiligheidsagenten die present waren tijdens de beschieting.
  -er wordt over een ‘workplace dispute’ gesproken maar onderzoekers betwijfelen dit sterk door de niet eenvoudige planning die nodig is voor een aanval van dit gehalte waarbij geïmproviseerde bommen werden gebruikt.

  • Er wordt weer veel info achtergehouden, net zoals bij 9/11. De vrouw schijnt ook nog nooit van haar leven gefotografeerd te zijn. Maar de oorzaken zullen wel weer dezelfde zijn als in Molenbeek: achterstand en armoede.

 4. Fundamenteel gaat het in de VSA zoals ook in de EUSSR over de massale vreemdelingeninvasies, en al de problemen die hiermede verbonden zijn.
  In het geval van San Bernardino is er dan ook maar één vraag te stellen en deze is :
  “Wie heeft er voor gezorgd dat dit soort in de VSA kon komen en blijven????”
  Diegenen die daarvoor gezorgd hebben , dragen de volledige verantwoordelijkheid voor dit “bloedbad” (afgezien van het mogelijke “false flag” aspect).
  Om hier een gedacht van te hebben volstaat het te kijken naar wie er de drijvende krachten waren achter de immigratiewetten van 1965, waardoor de sluizen vierkant werden opengezet voor de “multikul….”!!!
  Ik verwijs hier opnieuw naar “Biedermann und die Brandstifter”!! Als men de “Brandstifter” wetens willens binnenhaalt en het kot staat nadien in brand, dan moet men niet komen klagen!!!

 5. Het wordt de hoogste tijd dat de Amerikaanse regering onze hooggeleerde Rik Coolsaet uitnodigt voor een analyse over IS en zijn terreur . Het zal vooral voor de nabestaanden een hele troost zijn als onze Rik laat weten dat er meer gevaar schuilt in een hert , stekelvarken of pasgeboren kind dan IS en zijn stoute praktijken .Voor Obama kan dat ook een hele opluchting betekenen !

Reacties zijn gesloten.