Binnen twee jaar zal 45% der stemgerechtigden in Antwerpen van vreemde origine zijn.

In Antwerpen waren in 2012 ruim 36% van alle inwoners die ouder zijn dan 18 van ‘vreemde herkomst’. In 2018 zullen het er 45% zijn. Nergens zal de wisseling Belgische-vreemde herkomst zo groot zijn als in de Sinjorenstad.

Meer info en statistieken via dit bruggetje.

Trieste stand van zaken.  Met elke vreemdeling verkleint onze kans op Vlaamse Onafhankelijkheid.

 

7 gedachten over “Binnen twee jaar zal 45% der stemgerechtigden in Antwerpen van vreemde origine zijn.

 1. Ik hoop nog dat daarvan maar de helft moslims zijn…
  In ieder geval, met de NVA aan het stuur zullen dat er nog véél meer worden.

 2. Dus hoogtijd het vreemdelingenstemrecht naar de prullenbak te brengen.
  Wij willen nergens vreemdelingen op publieke functies want we zullen er toch nooit mee praten of luisteren.

 3. de volgende burgemeester heet “Abdeslam” zodus ‘t logo moet niet aangepast worden ! ik hou van “A” !! Mooie stad .

 4. Ik ben het roerend eens met de redactie . Het verkleint onze Vlaamse onafhankelijkheid met wat ze nu allemaal binnengooien . Het zal afhangen van de binnenspoelende soort en hun kweekprogamma . Ik vrees dat de keuze van onafhankelijkheid beperkt zal worden tot het Wahalistische of het Soennitsch kalifaat

 5. Geachte redactie,
  Het zal wel gaan vervelen, maar als ik het goed heb? Ik dacht dat er een partij was die als 30 jaar waarschuwt voor dergelijke toestanden. N-VA heeft in deze veel boter op het hoofd. BDW en zijn kompanen hadden met een beetje goede wil de kar kunnen keren. Maar als je op nationaal vlak mee de lakens wil uitdelen en mee aan de vetpotten wil zitten moeten er toegevingen gedaan worden. Is dat “de kracht van de verandering???”

 6. Sulayman Van Ael meldt ons nu dat er nog altijd ronselaars actief zijn voor IS op Antwerpse pleintjes.
  Dat ronselen zal veranderen als wit in de minderheid is en geniet van de weldaden van de aan hen geschonken islam. Dan zal ene Karel Martel met zijn volgelingen op het eiland Thule ‘Het Heilige Roomse Rijk van de Duitse Natie’ uitroepen en stilaan met zijn strijders heroveren wat hen toebehoort. Op alle pleintjes in Europa zal men ronselen voor dat Rijk en Abrahim De Bruyne zal dan waarschuwen voor deze rechtgeaarde strijders, maar het zal niet mogen baten, de ogen zijn open gegaan.

 7. In mei 2014 heeft een overweldigende meerderheid van de bevolking daarvoor gestemd. Het gaat hier dan ook om stem voor de collectieve zelfmoord van een volk, op enkele percenten na. Een dergelijk soort kan echter geen “volk” meer genoemd worden, maar een laf, vals, kruiperig “klootjes” soort.. !! Een dier doet zoiets niet, dit soort echter wel. Het is dan ook meer dan tijd, dat de verantwoordelijkheden gelegd worden waar ze thuis horen, en dat is bij het soort dat stemt voor verraders en uiteindelijk de ondergang.
  Parijs was de ideale gelegenheid geweest….om dit “soort” aan te pakken…en duidelijk te zeggen :” Er stroomt bloed van jullie smerige poten…..”, maar er gebeurde niets, buiten het herhalen van de steeds dezelfde afgezaagde deuntjes.
  Zoals reeds vroeger gezegd, gaat het hier om de “multikul” in zijn geheel” waarbij de keuze heel eenvoudig is :”Ofwel wij, ofwel zij”. Als “zij” het zijn, dan is het met ons gedaan. Het gaat hier dus niet alleen om de islam, want er zijn nog andere soorten… die het geschikte ogenblik afwachten, om toe te slaan.Dit laatste heeft dan betrekking op al mogelijke mafia’s die actief zijn, niet alleen in Antwerpen, maar in de rest van Vlaanderen en waartegen enkel een “farce de police” uit één of andere operette kan in stelling gebracht worden.
  Intussen slaapt men verder, en als men niet slaapt laaft men zich aan de bron der zalige leugens.
  Het ontwaken zal gruwelijk zijn!!!!

Reacties zijn gesloten.