Wat drijft hen? Ze zijn gek.

dhimmie soepjurk
‘De bekeerling moet zich afwenden van alles wat van hemzelf is. Dat veroorzaakt een immense verstoring die soms zelfs na duizend jaar nog niet is verdwenen. De mensen ontwikkelen fantasieën over wie en wat ze zijn; en in de islam van bekeerde landen vindt men ook een element van neurose en nihilisme. Die landen kunnen gemakkelijk tot het kookpunt gebracht worden.’

Vandaag verscheen van diezelfde Naipaul een essay over ISIS in de Daily Mail online.

Het is de aard van de islam, schrijft Naipaul, om de geschiedenis stil te zetten. Alles wat er voor de islam plaatsvond, moest worden geschrapt:
“It was an article of 6th and 7th Century Arab faith that everything before it was wrong, heretical. There was no room for the pre-Islamic past.”

En nu hebben we ISIS, het kalifaat,het Vierde Rijk. ISIS gaat een stapje verder dan de islam, zoals we die kennen, schaft letterlijk de geschiedenis af en stelt een nieuwe tijd in. Een tijd die zich niet mag ontwikkelen. Precies wat Hitler wilde met zijn Derde Rijk. (En wat overigens ook de ambitie was van Stalin en Mao.) Het islamisme kan dit doen omdat het kan beschikken over een leger aan jonge mannen die ontworteld zijn, en naast de geschiedenis zijn gaan staan, een proces dat mogelijk is gemaakt door de massamigratie en waar de islam een pasklaar antwoord op biedt.

Lees hier verder: http://joostniemoller.nl/2015/06/we-staan-tegenover-het-kwaad-maar-kijken-weg/

4 gedachten over “Wat drijft hen? Ze zijn gek.

  1. VS , EU , Navo tegen Rusland ! Het tart iedere verbeelding een strijd van beschaving tegen beschaving . Die vijandigheid speelt volledig in de kaart van het Islamkrapuul . Ongelovigen die elkaar willen uitmoorden , het is zoals een natte Islamdroom. Het doet me denken aan het gezegde ” Als twee honden vechten voor een been , dan , enz enz.

    • Ja, ongelovigen die elkaar willen uitmoorden …. net zoals sjiieten en soennieten elkaar naar het leven staan, net zoals (vroeger) protestanten en katholieken elkaar rauw lustten, net zoals Ieren en Engelsen vorige eeuw deden, net zoals … ach, het rijtje is eindeloos, en de mens blijkt niets anders te zijn dan een roofdier dat zich achter het parapluutje “beschaving” verschuilt.
      wim

  2. ‘Het islamisme kan dit doen omdat het kan beschikken over een leger aan jonge mannen die ontworteld zijn’: dit is een grove onderschatting van de islam. Immers, ALLE moslims zijn ZO gehecht aan de islam dat ze niet eens met ongelovigen willen trouwen, al wonen ze midden onder hen. Het is genetisch, en daar kan voorlopig niemand wat aan doen. Mss is Links daarom zo gekant tegen genetisch gemanipuleerde gewassen?

  3. Het westen heeft de kwestie van de Islamiten steeds verkeerd benaderd. In de geest van het kolonialisme beschouwde men ieder Afrikaans volk als minderwaardige bedelaars, met een achterstand in ontwikkeling. Zij zouden, eens opgenomen in onze maatschappij,verhevenen worden tot het peil van de moderne Europeaan. Zo dacht men althans. Niets was echter minder waar. De Moslimd bleken een zelfbewust volk, dat zich, gesteund door hun geloof, hoog verheven voelden boven die westerse ongelovigen. Op alle gebieden werd er aan hun verzuchtingen tegemoet gekomen, waardoor hun gevoel van superioriteit zeker niet minderde, integendeel.Zij zijn niet de arme negertjes die zilverpapier moeten toegestuurd krijgen Zij hebben zich nu in het westen verankerd en beschouwen Europa als een nieuwe Islamitische kolonie. Ondertussen zijn zij reeds doorgedrongen tot de hoogste bestuursorganen van de gastlanden, en bepalen zo mee het beleid. Door het trauma van WO II waaronder Europa nog steeds gebukt gaat, wordt het onmogelijk gemaakt dat er een sterk leider die tegenstand kan bieden, aan de macht komt. Steeds wordt verwezen naar Hitler en het Nazi- regime. Zo lang men de opositie zonder reden blijft beschuldigen van neo- Nazistische ideeën, zo lang zal Europa immobiel blijven, en zich lijdzaam schikken in zijn nefaste lot.

Reacties zijn gesloten.