3 gedachten over “Calais…

 1. Vele vragen:
  -waarom is de weg geblokkeerd?
  -waarom zijn de vrachtwagens niet op slot?
  -wie heeft de zakken met kalk (?) daar klaargelegd?
  -en vooral: waarom blijven de linkse britten maar moslims aantrekken door nooit iemand terug te sturen?

 2. Dagelijks rij ik richting Frankrijk op de E40 tot in Adinkerke, verschillende keren per maand zie ik tientallen illegalen wandelen op de pechstrook.
  Soms steken ze zelfs te snelweg over of wandelen ze tegen de betonnen middenberm, nergens politie te bespeuren! Soms wandelen ze tot aan het station van Adinkerke waar ze de bus naar Frankrijk nemen. Alle onbewaakte parkings van Jabbeke tot voorbij Duinkerke (dat over ongeveer 70km.) zijn afgesloten, waardoor vrachtwagenchauffeurs geen rustpauzes meer kunnen nemen en daardoor een boete kunnen oplopen.

 3. Het is een hartverwarmd You Tuubeke .Die sukkelaars hun geluk kent geen grenzen . Ze uiten hun dankbaarheid tegenover de automobilisten . Ze openen de vrachtwagens om te zien of hun vracht nog in orde is . Eindelijk kunnen ze hun leven terug opbouwen in de beste omstandigheden met hun aangeboren luiheid en domheid . Zij danken Allah op hun blote knieen …. voor al die zegeningen dat zij voor de rest van hun leven kunnen rekenen op de steun en hulp van de rode en groene broeders want , zijn die niet gespecialiseerd in de “verworpenen der aarde”

Reacties zijn gesloten.