Wat baten kaars en bril…

Afbeeldingsresultaat voor wat baten kaars en brilMarine Le Pen laat zich niet de les lezen door een  tv-journalist.  De eerste vijf minuten gaat het er nog hoffelijk aan toe.  Nadien krijgt ze heel de verwijtenbijbel van de linkse kerk en de poco media over zich heen.  De journalist legt haar woorden in de mond, verdraait haar uitleg, beschuldigt haar quasi van onmenselijkheid, van xenofobie, van leugens, van racisme, islamisme, van omkoping… ook al zegt hij het  niet met die woorden.

Tot het einde kijken en luisteren!

8 gedachten over “Wat baten kaars en bril…

 1. Marine Le Pen is een vrouw met gezond verstand, met wilskracht en doorzettingsvermogen, en vooral met groot politiek inzicht,
  zij zal er ooit in slagen om een meerderheid achter zich te krijgen.

  Zij moet echter nog steeds vechten om alle evidenties als evident te doen aanvaarden. Meer en meer mensen zien in dat Frankrijk in gevaar verkeert, maar meer en meer is niet genoeg, het moeten er 50+1% worden.
  Zij zit net als VB gevangen in een soort cordon sanitaire, haar tegenstrevers die elkaars bloed drinken zullen zich nog liever verenigen in totale hypocrisie, niet om hun land en hun volk te vrijwaren van de rampen die het nog te wachten staat – Frankrijk zal hen worst wezen- maar om hun privileges en pluchen zetels te behouden.

 2. Ik krijg hoe langer hoe meer respect voor de moedige en consequente houding van M.Le Pen.
  Ondanks alle beschuldigingen blijft zij hoofs en kan zij deze valse beschuldigingen perfect counteren.
  Objectief gezien blijft er,naar mijn gevoel,geen enkel argument overeind om te stellen dat zij haar ziel zou hebben verkocht of dat zij eerdere standpunten zou hebben verloochent,dit in tegenstelling tot haar opposanten.
  Zij komt dan ook als grote overwinnaar uit dit interview.

  Vriendelijke groeten.

 3. van die grote madam kunnen die eurolakeien in brussel nog wat leren
  die gast is een echte rat ,zou niet misstaan op den vrt ,daar hebben ze zo’n landverraders ook
  heb vroeger ook eens een match gezien van de luchtbal boys , de scheidsrechter deed het in z’n broek tegen mannekes van 13-14..’ jaar
  als ik de kans krijg ben ik hier weg (maar twijfel welk land )

 4. -De interviewer verwijst naar Marion Le Pen, die stelt dat onze beschaving gedragen wordt door de Grieks(Hellenistische) en christelijke cultuur. Marine antwoordt dat ze Marion niet is. Mij deed het goed dit nog eens te horen.

  -Verder wijst Marine het communitarisme af? Driemaal ??? De opponent van het liberalisme en de ideologie die ervan uitgaat dat de sociale structuren gezin, buurt, kerk of beweging, de basis vormen van onderlinge solidariteit tussen de individuen en de gemeenschapszin. Dit afwijzen vind ik Gutmenschen praat.

  -Wat die beschuldigingen betreft en vermits racisme en antisemitisme hand in hand gaan: bij de Vlaamse Vrienden van Israël las ik er nog een goede en bovendien vet omkaderd omdat het toch maar niet aan je aandacht zou ontsnappen “moderne antisemieten kijken met bloeddoorlopen ogen en het schuim op de lippen naar levende joden”.
  Vermits ik nog nooit dergelijke individuen heb gezien, ga ik ervan uit dat er geen moderne antisemieten bestaan.

Reacties zijn gesloten.