“Beter overdrijven dan onderschatten”

Een gesprek met Leon de Winter, dat u nooit op een poco zender zult mogen bekijken. 

Waarom een assimilatie nooit zal lukken.  Over de fout te verwachten dat onze ‘democratie’ ook in een Arabische maatschappij zal geadopteerd worden.  Zijn wij beter of gewoon arrogant?  Onze levenswijze is superieur aan de Noord-Afrikaanse of die in het M.O.: onze vrijheid heeft te maken met ontwikkeling, met vooruit willen en kunnen, met betere levensomstandigheden.  En daarom komen ze naar ons, zonder echter van hun zandbakgewoontes afstand te willen doen. M.a.w. ze willen wel de lusten maar niet de verplichtingen die samen gaan met de westerse samenleving.

Ongeveer op 14′ krijgt nog eens de ware uitleg over het begin van de Jasmijnrevolutie, waarover wij trouwens ook toen bericht hebben:  een oorveeg van een vrouw (agente).  Niet te slikken door een trotse man/moslim.  Een traditionele Noord-Afrikaanse tragedie.  En al de rest is een roman, geschreven door poco media in vlotte samenwerking met politici met een dubbele agenda.

“EUropa is in handen gevallen van een hysterische sekte.”

Voor een land in het M-O is het een mirakel

 

2 gedachten over ““Beter overdrijven dan onderschatten”

  1. Dat klopt als een zwerende vinger .Het westen is superieur in wetenschap sociale voorzieningen , leefomstandigheden , vrijheid in dit en dat ….enz enz . Dat kunnen onze MO broeders amper van dromen . Democratie in de zandbaklanden kan gewoon niet. Zij hebben een sterke leider nodig . Onze getaande broeders moeten in hun thuislanden niet proberen wat hier allemaal mogelijk is .Want ” wij ” zijn begripvol voor hun zogezegde cultuur , die er vooral in bestaat vrouwen flink onder de duim te houden( wet van de jungle ) en hun achterlijke godsdienst. Als ge kritiek durft uiten dan ben racist een Xenofoob , een onmens of gewoon rechts krapuul. Indien onze groene lezers mij niet geloven dan moeten ze een proberen in een van die prachtlanden op een motorkap te springen .Ik wacht met spanning op hun verslag Het zijn mensen die ge onder de knoet moet houden om een beetje de orde te handhaven .
    Leve rechts de enigsten met gezond verstand , de rest zijn dromerige flauwekulletjes

Reacties zijn gesloten.