8 gedachten over “Wanneer bij ons?

 1. Niets aan de hand , na tachtig jaar werd het hakenkruis vervangen door een halve maan cirkel . Het symbool van de nieuwe bezetter

 2. Het staat in hun sterretje geschreven, de sikkel zal het symbool van Europa worden en de tijd zal teruggezet worden op het jaar 500 na Ch, die dan het jaar nul zal worden bij Mo en de koran, nadat alle heiligen, kerken en kruisbeelden vernietigd zullen zijn.

 3. Zou mij niet verbazen als dit een ideetje van de Kerk was, want de CDU heeft het intussen verboden.

  • Gij zit duidelijk met een dikke zweer, he Raymond. Verboden pas nadat het kwaad geschied was. Hij kreeg er de aandacht van de media mee en de sympathie van zijn achterban. Dat was heel het opzet.

 4. In Duitsland laat de Kerk zelfs imams toe om publiciteit te maken voor de islam , staande voor het altaar, dus ik verbaas mij over niks meer.

  • Wie of wat bedoelt u met “de Kerk” in Duitsland?
   Is dit de Evangelische of de Rooms-Katholieke kerk.
   Beiden zijn namelijk in Duitsland even sterk en invloedrijk, voor zover er nog van invloed sprake is natuurlijk…

 5. De evangelische Kerk is er zo mogelijk nog islamgekker dan de katholieke. De imams die voor het altaar mogen komen zingen dat er geen grotere God is dan Allah doen dat in protestantse kerken. De nachtelijke brandstichting in een kerk die tot op de muren afbrandde, volgens getuigen het werk van ‘jongeren’, was katholiek, want de bisschop beweerde bij hoog en bij laag dat het niet de moslims geweest waren, maar een gevolg van ‘spontane zelfontbranding’ van de kerk.

 6. Intussen voltrekt zich in eigen land een kleine revolutie: de westvlaamse extreem linkse activist Daniel Alliet, officieel echter pastoor van de Begijnhofkerk in Brussel, die zich al jaren nog alleen bezig houdt met het organiseren van nephongerstakingen voor moslims in zijn kerk (voor de knappe jongetjes?), werd door Léonard weggepromoveerd naar Molenbeek. De gek is weg, 10jaar te laat weliswaar.

Reacties zijn gesloten.