Wallmart geeft personeel “woke” bijles

Woke Walmart heeft zo’n 1000 personeelsleden bijgespijkerd over het kritische ras-denken, waarbij de VSA aan de kaak gesteld werd als een blank systeem dat iedereen met een intensere pigmentatie onderdrukt. Het personeel moest hun “schuld en schaamte” erkennen en ermee ophouden ervan uit te gaan dat “white is right” (dit valt niet te rijmen in de Ned vertaling), dat het blank zijn sowieso goed (… of zelfs beter…) is.

Walmart bevestigde dat het samenwerkt met de “Racial Equity Institute“, (REI)een bedrijf uit North Carolina, dat zich als levenstaak gesteld heeft “organisaties op poten te zetten die de rassengelijkheid hoog in het vaandel dragen”. En ja, Walmart bevestigt sinds 2018 het “bekende REI-programma gebruikt te hebben bij een aantal training sessies” en daarbij vastgesteld dat “deze sessies aanzetten tot constructief nadenken”.

Een klokkenluider (we vermoeden een personeelslid dat aan de verplichte “mea culpa”-lessenreeks moest deelnemen” bezorgde hierover documenten aan journalist Christopher Rufo van City Journal. Staf-personeelsleden van Walmart werden naar verluidt apart gezet in verschillende “affiniteitsgroepen”, want “gekleurde mensen en blanken hebben hun eigen invalshoek over het begrijpen en omgaan met racisme”, zo staat er in het gelekte lesmateriaal.

Minderheden met een kleurtje krijgen te horen dat zij lijden aan “opzettelijke racistische onderdrukking” en “opgepikte raciale minderwaardigheid” – dit leidt naar “zelfhaat”, “woede”, “boosheid” en een “laag zelfbeeld”.

https://nypost.com/2021/10/15/walmart-trains-staff-in-critical-race-theory/

Greg Gutfeld heeft duidelijk nog niet aan een dergelijke “mea culpa” – cursus deelgenomen:

Aarzel niet hen te contacteren mocht u twijfelen aan uw “woke”kaliber: https://www.racialequityinstitute.com/