“Vrije keuze door indoctrinatie is geen vrije keuze.”

Vrije keuze door indoctrinatie is geen vrije keuze.

Wat nu, heren politici en journalisten, met jullie mantra van geloofsvrijheid, respect, inclusieve samenleving en ander gezever?

“Wie gelooft in het dragen van de hidjab, gelooft in de sharia. Het is niet zomaar een kledingstuk maar het uiterlijke kenmerk van de discriminatie van vrouwen, die een van de pilaren vormt van het islamitisch gedachtegoed.

Op basis van de sharia worden vrouwen rechten ontnomen. Alleen bij hoge uitzondering hebben ze het recht om te scheiden, de voogdij gaat altijd naar de man en de getuigenis van een vrouw is maar half zoveel waard.
Dat is de boodschap die je brengt als je een hidjab draagt.”

Dit is een verderfelijk systeem vergoelijken onder het mom van verdraagzaamheid

De Belgisch-Iraanse Darya Safai (41) is oprichtster van de actiegroep Let Iranian Women enter their stadiums en auteur van Lopen tegen de wind.

Lees het opiniestuk dat ‘mocht’ verschijnen in De Morgen.

2 gedachten over ““Vrije keuze door indoctrinatie is geen vrije keuze.”

  1. Verbot abgeschafft!
    Türkei erlaubt Sex mit Kindern unter 15 Jahren.

    Bisher war Sex mit Kindern unter 15 Jahren in der Türkei strafbar – doch im Juli wurde dieses Gesetz vom türkischen Verfassungsgericht gekippt. Die Begründung: Kinder zwischen zwölf und 15 Jahren könnten die Bedeutung eines sexuellen Aktes durchaus verstehen und daher ihre Zustimmung geben. Kinderrechtsorganisationen schlagen Alarm: Sexueller Missbrauch von Minderjährigen könnte so in der Türkei de facto straffrei werden.
    Bron: http://www.krone.at/welt/tuerkei-erlaubt-sex-mit-kindern-unter-15-jahren-verbot-abgeschafft-story-524446

Reacties zijn gesloten.