Vreugde en verdriet in München

Islam heeft niets te doen met islamNiet te vatten. Gisteravond 21.00 uur.

I.S. sympathisanten uiten hun vreugde tijdens een samenkomst van rouwenden aan het OEZ-winkelcentrum te München.

Een dag na de moord op 9 mensen kwamen familie en vrienden bloemen en kaarsen leggen op de plaats van de slachting.
Uit het niets daagde plots een groepje ‘vermoedelijke’ IS-sympathisanten op die moorddreigingen uitten zoals “jullie Duitsers zullen er allemaal nog moeten aan geloven” en de populaire “Allahu Akbar“-kreten.  Midden in München, midden in een stad waarvan de burgemeester Dieter Reiter quasi dagelijks de multiculturele verrijking de hemel inprijst.
Het filmpje geeft slechts fragmenten weer.

Gelukkig hoort de islam bij Duitsland.  Het is dus dik in orde.

 

Benieuwd of dit in het journaal zal opgepikt worden.

Münchner Amoklauf ohne IS-Bezug

10 gedachten over “Vreugde en verdriet in München

  1. Met dit nieuwtje ben ik wel even stil geworden Weer een stapje dichter bij een volksopstand . Hoe moeten die rouwende mensen ,vaders , moeders van die vermoorde kinderen zich nu voelen . Wat kan verwacht worden indien een echte Duitser een paar van die baardapen zou vermoorden of een bom werpen in een moskee…..ik durf er niet aan denken …een nachtmerrie voor Kutass….
    Welkom vreemdelingen , ze zijn niet gevaarlijk , ze zijn in gevaar , nietwaar liebe Gutmenschen

  2. De Duitse media zijn opgelucht. Het ging hier niet om een aanhanger van IS en het rechts-extremisme had er evenmin wat met te maken (tot hun spijt).
    Het was een schiïet en hij was tegen de moslim staat. Oef, wat een opluchting, maar de doden zijn er niet minder dood om en de gekwetsten niet minder gekwetst.

  3. Naweeen van “den dolf”… Men kan zich afvragen hoevéél “echte” Duitsers er nog in Moffrika leven vermits in 1945 de meeste vrouwen een “visitekaartje” in hun buik hadden… in ‘t oosten, een rusje, en in ‘t westen een yankee (met de mogelijkheid van een “colored mandingo”)
    “komm Frau” waren de énige woordjes dat toenertijds uitgesproken werden door de “overwinnaars”.

  4. Ik las ergens hoe die Islam opgevoede snotneus aan een wapen kon geraken. Ik vraag me echter af hoe dat krapuul van IS aan wapens geraken. Ik denk zelfs dat vele westerse prominenten een beetje nerveus worden als die vraag onder hun ogen wordt geschoven.

  5. Bij elke terroristische aanslag met groot bloedvergieten van de laatste tien jaren zijn er twee constanten:

    1. de overgrote meerderheid van de daders is rechtstreeks of dikwijls onrechtstreeks verbonden of geïnspireerd door de islam-ideologie.

    2. de overgrote meerderheid van de onmiddellijke en directe reacties van de overheden èn van de media gaan unisono en zonder enige tegenspraak in de richting dat die crapuleuze moordpartijen geen enkele link hebben met de islam-ideologie. …. Tot meestal heel wat later en schoorvoetend het tegendeel bewezen wordt, en de storm weer is gaan liggen, terwijl elke normaal denkende mens heel goed weet waar de klepel hangt, en goed beseft dat hij morgen het volgend slachtoffer kan worden.

    Voorts kan iedereen vaststellen:
    – de crapuleuze slachtpartijen worden steevast gevolgd door massaal bloemekes-neerleggen, kaarsjes-aansteken, tranerige oecumenische erediensten, psychologische uiteenrafelingen van de beweegredenen, filosofische Gutmachung-excuuspreken, relativeringen, en de verplichte inname van olifantendosissen van het wonderglijmiddel Pasdamalgame. De absolute verdwazing en de onderwerping van de slachtoffers en hun geliefden, en van de overheden , en van de Gutmenschen (Kutmenschen) is hallucinant.

    – maar nog Nooit hebben die crapulositeiten geleid naar nog maar één universele beschuldiging aan het adres van de islam, de perverte en misdadige ideologie vermomd in een religie, die nog grotere schade zal blijken aan te brengen aan de mensheid dan het universeel verworpen nazisme.

    Quousque?… Wanneer toch ? … zal zwaaien met de IS-vlag en het scanderen van Allahoeakbar even zwaar of zwaarder gestraft worden dan de nazigroet?
    Binnen honderdduizend slachtoffers?

    • Quousque,

      voor wanneer het internationaal verwerpen van het communisme en de opgestoken vuist? Dat nog grotere schade aan de mensheid heeft gebracht en blijft brengen.

      • dag Anna,
        ik ga akkoord met u. 100%.

        De linkse partijen hebben al miljoenen hectoliters bloed doen vloeien… niet omwille van filosofische principes, die zijn maar het schaamlapje, maar om Eén ding: de Macht.

  6. Willen we Europa nog redden dan moeten we merkel én die EU misdaadorganisatie totaal uitschakelen want zij en niemand anders hebben die barbaarse smeerlapperij Europa binnen gehaald, dat verraad is een zeer grote misdaad.
    Ga naar Google en typ in “merkel en hitler” en klik dan op afbeeldingen.
    Beangstigend als je die bitch als klein kind reeds bij die moordenaar ziet zitten.
    Ik begrijp de Duitse burgers niet, normaal zou die bitch weggejaagd moeten worden zonder nog thuis te mogen komen en uiteraard ook die EU misdadigers die ons leven en veiligheid voor 100% verpest hebben.
    Ik hoop dat die klus tegen eind 2016 geklaard is, het mag vroeger als het effe kan…

  7. Het ontbreek Golfbrekers niet aan moed om een foto te publiceren van de medeplichtige aan die massa-moorden “” Mutti Merkel”” die er nog een schepje bovenop doet
    “” Der Islam gehort zu Deutschland “”
    Wij hebben ook zo’n Clown Musical rondlopen die ligt te lullen over het gevaar van
    “”Valsche Profeten”” In ieder geval die zijn veilig , hebben niets te vrezen , het volk wel !!

Reacties zijn gesloten.