Heeft iemand de personen met onderstaand signalement gezien?

Iemand een tip?

De politie van Xanten zoekt jonge mannen met het volgende signalement:

Midden twintig.  Slank.  Zwart haar.  Volle baard.  Zuiders uitzicht. Riepen “Allahu Akbar”.

Aan een strand voor naturisten in Xanten werden badgasten bespuwd en bedreigd.  Nochtans waren de belagers geïntegreerd (spraken goed Duits) en kan men ervan uitgaan dat ze al langere tijd in Duitsland wonen.  Het is afwachten hoe de miljoenen ‘vluchtelingen’ zich zullen aanpassen die in hun zandbaklanden opgroeiden.

De vrouwen kregen lieflijkheden zoals “sletten” naar hun hoofd geslingerd en de belofte “hen allemaal uit te zullen roeien”.  Afgewisseld met hun mantra “Allahu Akbar”.    Iedereen had angst –  de verachting, de agressie die ze uitstraalden...-  er waren ook gezinnen met kinderen.

De naturisten voelen zich door de uitbater van het naturistenstrand in de steek gelaten.  Pas toen de belagers weigerden het naaktstrand te verlaten werd de politie verwittigd.  Naar verluidt neemt de politie de zaak serieus.  Naar verluidt werd zelfs de staatsveiligheid ingeschakeld,  maar die houdt de paraplu open want “we kunnen pas iets doen als de bevolking de politie verwittigt”.  
De politie zoekt inmiddels naar getuigen. Heeft er iemand een (of meerdere) jonge man(nen), getaande teint, zwart haar, volle struikelbaard gezien?

Houd inmiddels de wijze raad van onze politici in gedachten: “We mogen ons niet door angst laten beïnvloeden.”

 Meer bij Der Westen

 

2 gedachten over “Heeft iemand de personen met onderstaand signalement gezien?

  1. Ik vraag me af hoe de mannelijke naaktlopers reageerden, hun wapens waren toch duidelijk zichtbaar. ,voelden die troep Allahu Akbars zich dan niet bedreigd als die in”geef acht” kwamen Beschermers en uitroeiers van de zedenloosheid terwijl hun geloofsgenoten kinderen mogen neuken of ze op de markt verkopen als sex-speeltjes. Het zou voor deze missionarissen van den goeden zeden , zeker een culturele schok zijn moesten ze die foto van hun Mutti Merkel zien met haar tetten bloot , je kon ze een tijdje geleden bewonderen bij Golfbrekers. Sluit de grenzen van de naturistenkampen , dat zou al een begin kunnen betekenen..

  2. Natuurlijk heeft dat woord een àndere betekenis in het moffikaans: “Zeugen gesucht”
    Zij moeten niet ernaar zoeken, de vetste ZEUG komt bijna dagelijks op hun TV-zenders.
    Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik veel liever op een verlaten, onbewoonbaar eiland zou willen zitten met de vette merkelin dan met die krielkip theyssen…. het verschil ligt in overlevensdrang: drie maanden eten tegenover amper drie weekjes. ;-), ondertussen hebben “ze” mij reeds lang teruggevonden.

Reacties zijn gesloten.