Voor ‘amok’ hoef je geen angst te hebben

Jan Jambon terrorismeWe weten hoe de vork aan de steel zit.  Niks islam.  Niks terreur.  Niks radicalisering.  Gewoon Hans-van-Themsche-by-proxy. Doordeweekse ‘amok’ door een mentaal gestoorde eenzaat.   Ali David Solonby is eveneens een slachtoffer, zoals Anders Breivik voor hem vijf jaar geleden. Beiden gehersenspoeld.

Raar dat onze kwaliteitsmedia daar nog niet achter gekomen zijn.

Heel even –  écht héél eventjes – werd zelfs geopperd of het om een wraakoefening van de Mossad ging voor de vermoorde Israëlische atleten tijdens de Olympische Spelen 1972.   Waarschijnlijk is die journalist nu gedegradeerd tot koffieserveerder.

Volgens psychiater Ernst Berger bestaat er een verband tussen ‘amok’ en ‘andere gewelddaden’ – noteer de woordkeuze – maar we mogen ons niet laten leiden door angst.  Zowat alle regeringsleiders, ministers, persmuskieten en andere betweters beweren hetzelfde.

De zender CNN, niet bepaald bekend voor zijn rechtse sympathieën, sprak met een getuige, die pertinent bleef beweren dat de ‘jongere’, Ali dus, ‘Allahu Akbar’ schreeuwde toen hij de trekker overhaalde.  Als dat geen opruiende taal is…

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Voor ‘amok’ hoef je geen angst te hebben

  1. We moeten onze grenzen openhouden wat het ons ook moge kosten !
    Meer terreur, meer aanslagen , meer doden , zal ons alleen maar sterken in onze samenhorigheid en Christelijke naastenliefde . Wij moeten deze schreeuw om begrip en hulp beantwoorden met de nodige aandacht en al die valse profeten op afstand houden . Denk aan de wijze woorden van onze groene politica Kutass
    Geweld Kan Niet Het Antwoord Op Geweld Zijn . Wat wel het antwoord kan zijn , dat moet ge aan de valse profeten vragen

  2. Meestal zijn die “amokmakers” reeds doodgeschoten door de politie… of zichzelf, en dààrmee is de kous af. 🙁
    Fout hoor !!! hun stoffelijke overschotten moeten niet afgevoerd worden alvorens begraven te worden Maar éérst (in ‘t openbaar) in een grote kuip, gevuld met varkensgier gedompeld worden zodat… volgens hùn religie, zij niet aangenomen worden door “A” (en met die letter wordt Antwerpen niet bedoeld) en eeuwig verdoemd blijven bij de “shaitan”.
    Het ware een goed afschrikkingsmiddel voor copy-cats. 🙂

Reacties zijn gesloten.