10 gedachten over “I.S. of geen I.S.: ze zijn allemaal met de islam navelstreng verbonden

 1. ik herhaal,
  ik kan niet anders,
  ik voel het mijn verdomde plicht : Read my lips:

  Bij elke terroristische aanslag met groot bloedvergieten van de laatste tien jaren zijn er twee constanten:

  1. de overgrote meerderheid van de daders is rechtstreeks of dikwijls onrechtstreeks verbonden of geïnspireerd door de islam-ideologie.

  2. de overgrote meerderheid van de onmiddellijke en directe reacties van de overheden èn van de media gaan unisono en zonder enige tegenspraak in de richting dat die crapuleuze moordpartijen geen enkele link hebben met de islam-ideologie. …. Tot meestal heel wat later en schoorvoetend het tegendeel bewezen wordt, en de storm weer is gaan liggen, terwijl elke normaal denkende mens heel goed weet waar de klepel hangt, en goed beseft dat hij morgen het volgend slachtoffer kan worden.

  Voorts kan iedereen vaststellen:
  – de crapuleuze slachtpartijen worden steevast gevolgd door massaal bloemekes-neerleggen, kaarsjes-aansteken, tranerige oecumenische erediensten, psychologische uiteenrafelingen van de beweegredenen, filosofische Gutmachung-excuuspreken, relativeringen, en de verplichte inname van olifantendosissen van het wonderglijmiddel Pasdamalgame. De absolute verdwazing en de onderwerping van de slachtoffers en hun geliefden, en van de overheden , en van de Gutmenschen (Kutmenschen) is hallucinant.

  – maar nog Nooit hebben die crapulositeiten geleid naar nog maar één universele beschuldiging aan het adres van de islam, de perverte en misdadige ideologie vermomd in een religie, die nog grotere schade zal blijken aan te brengen aan de mensheid dan het universeel verworpen nazisme.

  Quousque?… Wanneer toch ? … zal zwaaien met de IS-vlag en het scanderen van Allahoeakbar even zwaar of zwaarder gestraft worden dan de nazigroet?
  Binnen honderdduizend slachtoffers?

 2. “The Munich Massacre Is A Complete Coverup. The Munich Shooter’s Facebook Including His Family Background Shows He Is NOT Iranian But A Syrian Islamist Pro Turkey”.
  Bron met meer achtergrondinformatie:
  http://shoebat.com/2016/07/23/the-munich-massacre-is-a-complete-coverup-the-munich-shooters-facebook-including-his-family-background-shows-he-is-not-iranian-but-a-syrian-islamist-pro-turkey/

  Zelfde onderwerp maar naar het Nederlands vertaald:
  http://www.liefdevoorholland.com/aluhoedjes/

 3. Op het radionieuws (Nostalgie) om 16:00.u. “dader van aanslag in München was al een jaar zijn aanslag aan het plannen.” Dus geen lone wolf zoals men ons weer wilde laten geloven. Maar toch bleef men in dat nieuws er op hameren dat hij “depressief” was. Lieve van de blog Vroeger heeft daar haar eigen gedacht over, reeds van voor de nieuwsuitzending. Ze had/heeft gelijk.

 4. Sjiieten, soennieten en alle andere islamieten,
  Leren als kinderen al mensen doodschieten.

  • Een meer aanvaarbare en niet geweldadige moslim groep zijn de
   “kustmentieten” die vegen aan alles hunne frak , hun leuze is “donder op” en laat mij met rust , naar de woorden van Mohammed himself maar toen hij oud ,versleten en uitgezeverd was

 5. Inderdaad ! Ze hebben allemaal een Islam opvoeding genoten die de weg naar de radicalisering opent .Waarom worden het fanatieke laffe moordenaars ? Ze beseffen hun nutteloos bestaan , ze hebben niet veel of niets te betekenen. Strijder worden van Allah biedt een uitweg, komt daarbij hun geloof in het sprookje van de 72 maagden en het pretpark van Allah. Hoe naief kan een mens toch zijn of worden
  Daar kan de lompste polderboer nog een punt aan zuigen ( met mijn verontschuldiging voor de polderlandbouwers) Moesten die Islam onozelaars een Christelijke opvoeding hebben genoten dan zaten ze nu met zen allen te bidden, voor de vrede in een klooster , inplaats van mensen af te slachten . Ze zijn allemaal begonnen als kleine lieve zwarte krullebolletjes met een hoog knuffelgehalte , hun eerste stappen , hun eerste woordjes pappa , mamma , alleen op het potteke , enz . De Islam heeft van vele monsters gemaakt en de productie is nog volop bezig

  • Een ieder die een koran leest ,of in huis heeft, is al geradicaliseerd !!

 6. I.S. is islam , islam is I.S.
  Daarmee is alles gezegd betreffende islam en dus moet die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij heeeeeeel snel totaal verboden én verbannen worden in Europa, als ze zich onder mekaar opruimen in Afrika, so what, als wij de rotzooi maar heel snel verdrijven en nooit meer toelaten op ons grondgebied.
  Om dat versneld te realiseren moeten we eerst de verantwoordelijken van al die ellende en bloedvergieten uitschakelen en straffen, die verantwoordelijken liggen soms samen in Brusselallabath zich vol te vreten en te zuipen op onze kosten en door dat vreten en zuipen horen ze de ± 500.000.000 Europeanen niet en blijven ze die barbaren knuffelen en voorzien van alle comfort en “dat moet stoppen”, geen eurocent nog verknoeien aan vreemdelingen, dubbele nationaliteit afschaffen, grenzen sluiten en de aanwezige parasieten verwijderen is de enige positieve oplossing.
  Ik denk dat dit gerealiseerd wordt voor eind 2016….

 7. Mr Elst ,
  Wie gaat er achter ISIS schuil??
  Wie steunt er ISIS ??
  Wie doet er zaken met ISIS ?
  U moet dit allemaal zeker weten!!
  Dan weet U ook dat München de zoveelste ” false flag” was!!
  Bij een “false flag ” dient U een onderscheid te maken tussen de opdrachtgevers en de uitvoerders!!
  Trouwens wie filmde er het begin van deze “false flags” in Nice en München??
  Wat de islam betreft weet U toch ook wie dit moorddadig systeem heeft geïmporteerd(=270 milj doden) en beschermd.
  Waarom verwijst U gewoon niet naar het aantal slachtoffers? Dat volstaat.
  Als we het over de “importateurs” hebben dan komen we terecht bij diegenen die de werkelijke macht hebben in Brussel(EUSSR), Parijs, Londen, Berlijn enz..
  U kent deze toch!!
  Ofwel zegt en schrijft U alles , ofwel zwijgt U beter. Door te weigeren de volledige waarheid te publiceren, werkt U dan ook indirect mee aan het in standhouden van deze terreur. Het gewoon publiceren van de volledige waarheid is al voldoende om deze terreur te stoppen.
  Daarom stel ik mij vragen over welke belangen U werkelijk dient.

Reacties zijn gesloten.