Leugenpers

 • mediamanipulatie
 • Over de ‘verwarde’ eenzaat-tiener met psychologische problemen:

Wanneer we de schutter van München wat beter bekijken laat ons dit zien dat hij helemaal geen verwarde Duitser van Iraanse afkomst is zoals men ons wil doen geloven maar een islamitische Syriër met ernstige Erdogan sympathieën.  Lees verder…

 • Over de eveneens ‘verwarde’, maar bovendien ‘ontwrichte’, jonge man uit Syrië met liefdesverdriet in Reutlingen:

Het avondjournaal van de nullenzender gaf hierover een summier verslag onder de titel ‘straatgeweld‘ met een mes.  Het woord ‘machete’ staat nu ook op de lijst met de verboden woorden, samen met ‘bijl’, ‘terrorist’, ‘aanslag’, ‘moslim’ en ‘islam’.  Dat er iemand een zakmesje op zak zou hebben, kunnen we nog enigszins aanvaarden, maar een machete?  De persmuskieten hebben het over een ‘passionele daad’ en menen te weten dat hij de machete uit een ‘Imbiss’ zou gepikt hebben.  Diende waarschijnlijk om hamburgers in mootjes te hakken.

De Duitse Groenen kennen de oplossing: de politie moet dringend ontwapend worden.  Allemaal provocateurs.

“Er zijn momenteel gewoon heel veel verwarde mensen die gekke dingen doen en nee dat heeft ook helemaal niets met asielzoekers te maken, verwarde mensen die rare dingen doen zijn van alle tijden en zijn echt niets nieuws.

Zo zijn er verwarde mensen die ons land besturen en steeds meer andere verwarde mensen ons land binnen laten.

Ook zitten er mensen ons land te besturen die eigenlijk de baas van Turkije veel aardiger vinden en die ook willen helpen om van hem een hele grote baas van de wereld te maken.

Er zitten daar ook mensen die het helemaal niet erg vinden dat boze Palestijnen met bommen gooien naar Ian, de broer van opa die in Israël  woont en dan maakt het ze echt niets uit dat Ian helemaal geen Jood is.

Ja verwarde mensen zijn er genoeg  en wekelijks verzorgen deze heel wat leed en angst door ogenschijnlijk zinloze aanslagen.
En om die reden gaat papa mee zwemmen om er voor te zorgen dat jullie geen verwarde mensen tegen het lijf lopen en wanneer deze dan toch op zouden duiken dan zorgt papa er wel voor dat ze nooit meer verward zullen zijn.”

Bij dat verward zijn hoort een zelfdodingswens. Bij ons komt dat ook voor.  Maar dan nemen die een overdosis slaappillen, snijden hun polsen door, hangen zich op of voor de wapenliefhebbers, schieten zich een kogel door het hoofd.  Het is dan nog altijd geen aangenaam plaatje, maar ze laten de rest van de samenleving met rust.  De gesofisticeerde ‘verwarde’ laat zich wegens onuitstaanbaar psychisch lijden door een vooruitstrevende arts ‘in slaap doen’.

 • Over de bomaanslag in Ansbach zijn ze het nog niet eens.  Feit is dat de naar verluidt Syrische dader asiel geweigerd werd (was hij wel een Syriër?  zijn er andere redenen waarover we niets mogen weten?); hij werd gedoogd.  De Beierse binnenminister Herrmann geeft voorzichtig toe dat het eventueel, misschien, wellicht, allicht om een ‘terreuraanslag’ zou gaan.   Om tot die conclusie te komen moet je echt geen hogere studies gedaan hebben.   Wie gaat er nu met een rugzak met explosieven en shrapnel naar een muziekfestival?  Ook hier had de man psychische problemen en een zelfdodingswens.

En laten daarbij niet vergeten dat we telkens

 • in het duister tasten over het motief
 • beter ons best moeten doen om hen te helpen
 • het absoluut niets met de islam te maken heeft

FT

10 gedachten over “Leugenpers

 1. Volgens mij vielen er twee doden bij die machete aanval: de vrouw was zwanger.

 2. “Duitsers, verenig jullie tegen deze daden van haat” Dat waren de wijze woorden van onze beleidvoerders . Dat is allemaal erg vaag , zij moeten zich verenigen , om samen met hun Christelijke of protestante hoogwaardigheidsbekleders te bidden ?
  Ik had liever gehoord of gelezen …Duitsers open eindelijk eens de ogen , schuif die Merkel naar exit en help rechts aan de macht , maak een begin met die troep zogezegde fluchtelingen buiten te zwieren . Onze Belgische vorst stuurde reeds een waarschuwing naar zijn onderdanen . “”” Pas op voor valse profeten “”” Hij bedoelde wel degelijk Mohammed en de Islam ,allee heel zeker ben ik niet wie hij feitelijk bedoelde .

 3. In verband met muziekfestivals zegt Chokri Mahassini: ‘mijn grootste bezorgdheid is dat een festival iets wordt van de happy few.’
  En dan heeft hij het niet over de goed beschermde happy few, die in een tank het festival bijwonen, maar over de prijs van de tickets.

  Om de aandacht af te leiden, richten de Duitse media hun pijlen op Trump.
  Hij wil reizigers vanuit Frankrijk en Duitsland strenger aanpakken.
  Dat kan ik begrijpen. Allah Akbar Fransen wil ik ook niet in het land. En Duitsers? Bij reizigers uit een land waar de opper-regeerster verkondigt dat de islam tot Duitsland behoort, moet men uiterst voorzichtig zijn. Een Duitse pas verhindert niet dat de moslim manisch wordt, dat hebben Duitsers intussen pijnlijk ervaren.

  Trump maakt wel een inschattingsfout: het strenger aanpakken van moslims met een Belgische pas ziet hij over het hoofd. Wat desastreuze gevolgen kan hebben.

  • Door een artikel in GvA over Mike Pence, kandidaat vice-president, kom ik tot de vaststelling dat het in alle landen van Europa, tot laat in de vorige eeuw, vol rechts extremisten heeft gelopen.

   De ideologie van Pence is: rechts extremistisch. Als gouverneur maakte hij abortus terug strafbaar en hield het homo(huwelijk) tegen.

   Wanneer werden beide zaken in bepaalde landen van Europa uit het strafrecht gelicht, verlichte geest bij GvA? En dan bedoel ik niet het ‘huwelijk’ want geen kat hield dat voor mogelijk, maar openlijk, actief homo zijn.

 4. De bomaanslag in Ansbach: het was een verwarde rugzak (dixit Fenixx)

 5. Moeten we nu medelijden krijgen .
  Heden een artikeltje in HLN….Veronique een 20 jarige vrouw , verliest haar ongeboren kindje door mishandeling door haar PAKISTAANSE vriend . De feiten vonden plaats in Eeklo. Ze werd ineengeslagen op een cafeterras . Knappe exotische vriend een echte woestijnridder op het witte paard , een echte Rudolf Valentino , een mooie seksy jongen . Hij werd erg aggressief toen hij dringend moest gaan pissen en de ritssluiting van zijn broek niet tijdig open kreeg

 6. Ik ken geen andere pers dan een leugenpers daarom dat ik enkel via het internet mij voorzie van nieuws.
  Als nu eens iedereen het abonnement van de krant zou buiten flikkeren dan kregen we enkel nog een objectieve krant met feiten die niet in twijfel te trekken zouden zijn, de waarheid met naam en toenaam.
  Wij weten dat bij aanslagen, die helaas dagelijkse kost aan ‘t worden zijn, we steeds uitkomen bij een en hetzelfde zootje barbaren, het komt voor 99% uit Afrika en het Midden Oosten, wat doet een land als het daarmee geconfronteerd wordt? Juist, dergelijk zootje niet binnenlaten en het reeds aanwezige gespuis eruit flikkeren kwestie van eigen bevolking te beschermen maar daar hebben we politiekers met ballen voor nodig en geen laffe sokken.

 7. Soms kom je een venijnig leugentje tegen in een artikel waarbij je je amuseert. Kwestie van het terloops even in te lepelen.

  Zo’n venijnigheidje las ik in de recensie over het boek: The World to Come van de Amerikaans-Joodse schrijver Hillel Halkin, in The Wall Street Journal van 15 juli 2016.
  Het boek geeft een kijk op de vragen die de joden zich stellen als ze in het hiernamaals terecht komen.

  Graag schijnen ze er niet naartoe te gaan want zo leerde ik dat Mozes, met zijn 120 jaar, de heer smeekte om hem in leven te laten, desnoods als een dier. Dus happig was hij niet om bij de heer te zijn. Maar hopelijk brengt dit de transgenders niet op ideeën, want je weet dat die graag van gedaante veranderen.

  Er kwamen heel wat praktische vragen aan bod: of er eten en drinken was, sociale verschillen, of de joodse wetten daar nog nodig waren en of ze nog seks mochten hebben. Verder vroegen ze zich af of ze voor eeuwig dood waren of misschien voor een tijdje, om opnieuw geboren te worden en de cyclus terug van vooraf aan op te starten.
  Belangrijke vraag was of de goy in het paradijs mocht? Er zijn rabbijnen die nee zeggen, andere zeggen ja en nog andere zeggen ja: als knecht van een jood en onbetaald. Wat dit laatste betreft hoop ik dat ik bij de juiste poort, die van St Pieter, terecht kom want als vrouw ben je al je hele leven de knecht van de man.
  Tot daar allemaal heel plezant.

  Dan komt het venijnig leugentje: ‘as for Gehenna, Mr. Halkin draws a sharp distinction between Christian Hell, a place for unremitting fire and eternal damnation, and Gehenna, where the Talmudists and medieval commentators agreed that infernal punishments can be atoned for and strictly limited to 12 months’
  Waarom het niet plezant houden? Mr. Halkin moet toch weten dat in het judaïsme Jezus (die naam mag niet geschreven noch uitgesproken worden dus wordt hij omschreven en niet op zijn fraaist) zijn plaats in Gehenna deelt met de Romeinse generaal Titus. Jezus zit in een grote ketel met kokende uitwerpselen en dit niet voor 12 maanden, maar voor alle eeuwigheid. Titus is eveneens gestraft voor alle eeuwigheid. Hij werd tot as verbrand, die as wordt dan verzameld en opnieuw verbrand. En ‘t stopt dus niet na 12 maanden maar ‘t blijft verder gaan door de eeuwen der eeuwen. Ik veronderstel dat Titus met al dat verbranden niet veel meer zal voelen, maar ik moet toegeven: het is humaner dan het zitten in een ketel met kokende uitwerpselen.

  • Ik wil zéker niet naar de “joodse hel volgens Anna” gaan want dààr … zit een reukje aan; ( ‘k zeg eerder: een verdomde stank) ;-).
   Véél liever volgens mijn wens: via “de grote schouw van een crematorium” in het “grote niets” vervliegen. (en niet steeds opnieuw het hoopje as samen laten vegen om opnieuw te verbranden)—> het moet dààr-in-die-hel nogal wat stuiven zeker als de deur ginds open gaat. {;OD

Reacties zijn gesloten.