Komm’ Frau!

“Komm’ Frau!’

De verdrijving van etnisch Duitse inwoners uit Duitstalige gebieden in Oost-Europa na WO II… tientallen jaren een verboden thema.  Stilaan wordt er door de politiek-correcte meute aandacht aan besteed.  Niet teveel.  Maar er wordt wel erkenning aan gegeven.  Niet omdat men die toestand wil aanklagen, of omdat men verontschuldigingen eist, of omdat men schadevergoeding wil betalen, of omdat men begrip wil tonen voor aangedane leed.  De landen in Oost-Europa zijn zelf op zoek naar hun verleden, waarvan de etnisch-Duitse minderheid deel van uitmaakte.  De Duitsers hielden jarenlang kop-in-kas, vooral niet opvallen, niet klagen, werken en Wiedergutmachung betalen.  Over het verlies van have en goed, de plunderingen en verkrachtingen werd er slechts binnenhuis gesproken.

De Russische soldaten walsten als een verkrachtingsleger over de Duitse vrouwen.  Het was hun recht op vernedering van de vijand na de overgave.

Een kunstenaar, die het grote stilzwijgen wil doorbreken, moet wel behoorlijk uit zijn slof schieten, wil hij gehoord worden.  Een Poolse student-kunsten, Jerzy Bohdan Szumczyk, probeerde dit verleden week in Danzig.  Naast een Russische tank, die de Russische overwinning symboliseert,  stelde hij zijn kunstwerk op.  Het beeld bleef er slechts enkele uren staan; dan werd het door de politie weggeruimd.  Maar de jonge man had zijn doel bereikt: het beeld stelt een soldaat van het Rode Leger voor, die een jonge, zwangere vrouw belaagt, met een pistool tegen haar hoofd en zijn broek open.  Het laat geen enkele twijfel open over zijn bedoelingen.  Het beeldhouwwerk draagt de naam “Komm’ Frau” in de Duitse taal.

De student wou de zege van de Russen in beeld brengen én de confronterende werkelijkheid van het lot der vrouwen tijdens de oorlog, de verzwegen tragedie van een verslagen volk.

Rechtmatige oorlogsbuit.  Eigenlijk zou dit beeld voor het Branderburger Tor in Berlijn een plaats moeten krijgen, meent hij.

Een buitenlander, een Pool, die wil duidelijk maken dat de geschiedenis van de tweede wereldoorlog meerdere dimensies heeft.  Behoorlijk schokkend voor zowel Polen als Duitsers.  Vooral omdat de ‘provocatie’ in Danzig gebeurde, een stad die tot 1945 Duits was en nu tot het Pools grondgebied behoort.

Zoals te verwachten, heeft de Russische consul zijn verontwaardiging geuit.  Het openbaar ministerie had zelfs een onderzoek naar de student opgestart wegens ‘volksopruiing”.  Er werd weliswaar snel mee gestopt maar het is een duidelijk teken van het politiek-toelaatbare in heel Europa.

Zelfs Stalin zou volgens de EU-reglementering bescherming kunnen aanvragen onder de internationale anti-fascismeparaplu.

Deze waanzin toont dat de op het nazisme gefixeerde anti-Duitse geschiedenisschrijven geen basis kan vormen voor een Europa der vrije volkeren.   De politiek-correcte bijbel blokkeert en besmet het oude continent geestelijk, cultureel, moreel en politiek.  Ook dàt maakt het beeld uit Danzig duidelijk.

FT

Junge Freiheit

4 gedachten over “Komm’ Frau!

 1. In Berlijn staat al het standbeeld van de “Onbekende Verkrachter”!!! Aan de kant van de geallieerden was het niet veel beter. Zie naar de exploten in Italië van de Algerijnen en Marokkanen die deel uitmaakten van de Franse troepen onder leiding van maarschalk Juin. In Italië liggen deze massale verkrachtingen van de “bevrijde vrouwen” nog steeds zeer gevoelig..!! In de Franse kerk in Rome zijn er echter gedenkplaten ter ere van deze Algerijnen en Marokkanen!!!.
  Er zijn blijkbaar goede en slechte verkrachters!!!

 2. Een paar familieleden werden tijdens de bezetting verplicht weggevoerd naar Duitsland om daar te werken. Zonder bijzonderheden te vertellen zegde een van hen dat wat het Russische leger aanrichtte met de plaatselijke bevolking gewoon verschrikkelijk was. Meer wou of kon hij daarover niet kwijt, maar de uitdrukking op zijn gelaat terwijl hij dat zegde zal ik NOOIT vergeten!
  Het grootste probleem met het heden is de onwetendheid over het verleden. Het is ook zo dat de geschiedenis wordt geschreven in de eerste plaats door de overwinnaar en zoals we kunnen waarnemen, dat na verloop van jaren en het wegvallen van ooggetuigen, de geschiedenis door de heersende machten wordt aangepast. Neem daarbij de verstikkende golf van politieke correctheid en na verloop van tijd worden monsters helden en vice versa.

  Algerije en Marokko waren tijdens WOII nog Franse kolonies, daarom maakten ze deel uit van de geallieerden. Behalve de Fransen wist niemand veel over hen. Hun overheersing van Spanje gedurende 700 jaar onder de naam Moren was al lang een min of meer vergeten feit uit de geschiedenis. Andere Arabieren hadden het op een akkoord gegooid met Hitler om samen de Joden te vernietigen. Er zijn foto’s van een ontmoeting van de groot-moefti van Jerusalem met Hitler.

  “Wie de geschiedenis niet kent is gedoemd ze te herhalen!”

  En dit keer helpt iedereen actief mee om het Westen zoals wij het kennen met zijn vrijheid, vooruitgang en welvaart te vernietigen. De enkelen onder ons die het begrijpen en er zich bewust van zijn hoe de massa gemanipuleerd wordt worden nu als extremisten aan de kant geschoven.
  Wij kunnen alleen hopen dat we meer en meer mensen uit hun bijna comateuze toestand kunnen wakker schudden vooraleer het te laat is!

 3. Twee van die wereld se grootste vyande is ONKUNDE; en die verspreiding van LEUENS!
  Die swart jeug van vandag is ontsettend onkundig oor die geskiedenis van Suid-Afrika. Leuens word elke dag oor die blankes, deur Marxistiese politici in Suid-Afrika, aan niksvermoedende jong swartes vertel. Opruiende liedjies soos “Kill the farmer, kill the boer” word gesing, en daar word aan die swsart jeug vertel dat ALLES wat die witman in Suid-Afrika besit, van swartes gesteel is, en dat dit – sonder vergoeding – van die witman terug gesteel moet word.
  Die jongste leuen (wat eintlik meer lagwekkend as skokkend is) is dat Jan van Riebeeck (wat in 1652 in Kaapstad was en spoedig daarna weer vertrek het) Suid-Afrika se hoofstad (wat in 1882 in Transvaal gestig is) van die swartes gesteel het, en die naam Tshwane na Pretoria verander het.
  Vir buitestaanders mag dit miskien belaglik klink, maar vele van die wrede moorde op blankes word gepleeg omdat hierdie leuens deur die swart jeug geglo word.

 4. Regstelling:
  Pretoria is nie in 1882 gestig nie, maar wel in 1855 – deur die Voortrekkers!

Reacties zijn gesloten.