Vrede aan alle mensen van goede wil

Een nieuwe haatcampagne tegen christenen verspreidt zich via twitter, facebook en Turkstalige media als een lopend vuurtje.  Het onderwerp is een plakkaat in de Turkse stad Kocaeli.  Op dit plakkaat staat in het Turks de vraag: “Heeft u ooit een christen gezien die het offerfeest viert?”  En daaronder het antwoord van de kerstman: “Wij hebben gezien hoe moslims kerstmis vieren!”

Het Anatolisch jeugdverbond der moslims van de universiteit Kocaeli, (Anadolu Gençlik Dernegi Kocaeli Üniversite), is verantwoordelijk voor deze affiche, die sinds midden december overal in de stad Kocaeli te zien is.
De haataffiche wil de christenen in een kwaad daglicht stellen.  Indien men een dergelijk plakkaat met soortgelijke inhoud tegen de onwil tot integratie van moslims in een westers land zou verspreiden, dan durven we ons niet voorstellen hoe groot de consternatie en verontwaardiging zou zijn.
De lange tenen van de islambelijders zouden zonder enige twijfel leiden tot klachten wegens racisme, haatverspreiding, onbegrip met als enige conclusie dat de verantwoordelijken voor deze monsterlijke affiche niets anders dan fascisten en racisten kunnen zijn.

In Turkije, kandidaat-lidstaat van de EU, kan en mag dat.  Zonder enige kritiek.   En het Westen zwijgt als vermoord.

PI

8 gedachten over “Vrede aan alle mensen van goede wil

 1. Geachte redactie,
  Ik ben er zeker van dat Youssef le Blanc van ‘tcentrummeke die turken wel eens goed de oren zal wassen. Hij zal klacht indienen bij alle mogelijke instanties, Europees Hof voor de rechten van de mens, de VN, en nog wat organisaties die het lot van de inheemse West Europeaan ter harte nemen.

 2. “Wij hebben gezien hoe moslims kerstmis vieren” ! Inderdaad , ik heb dat ook eens gezien , de middernachtmis zat barstensvol met moslims en ze zongen zelfs kerstliederen , min of meer aangepast zoals “stille Jidath , heilige Jidath , De vrou-ou -wen werden gestenigd bij naaa-aa- aach- ten . Het was mooi en ontroerend .

 3. Zij mogen alles, en als wij iets tegen hun doen, is dat eerste pagina nieuws en worden wij afgebroken tot op de grond en verweten met alle mogelijke scheld woorden

 4. In Suid-Afrika het – sedert 1994 – reeds sowat halfmiljoen (500 000) Chinese ons land binnegekom, en hulle stroom ons land daagliks in.
  Die handvol Indiërs (wat uit Moslems en Hindoes bestaan) wat sedert 1920 in ons land woon, het sederdien tot 2,5-miljoen gegroei.
  Illegale immigrante uit ander Afrikalande het sedert 1994 tot circa 16-miljoen gestyg.
  Daarteenoor het Suid-Afrika se 6-miljoen blankes (Engelse en Afrikaners) die land sedert 1990 begin verlaat, en is daar tans slegs 4,5-miljoen oor. Die meeste blankes (waarskynlik 80%) was Christene. Die verliese wat die Christendom in Suid-Afrika ly, is dus enorm. Soms wonder ‘n mens of dit nog die moeite werd is om toekomsgerig te wees, en om planne vir die toekoms te maak.
  * Het die tyd nie aangebreek dat alle blankes – oor die hele wereld heen – begin saamstaan om die blankedom te beskerm nie?!!! Soos dit tans gaan, voorsien ek dat die blanke ras totaal gaan verdwyn. Dit sal miskien nie in ons leeftyd gebeur nie, maar in dié van ons kinders en kleinkinders.

 5. Tja… zoals ik op de foto kan zien, denken de Turkse moslims dat de christenen op 25 december het feest van de kerstman vieren…
  Rara, hoe zou dat komen?

 6. Kerststallen kort en klein slaan, kerstbomen beschadigen, hun manier om Kerstmis te vieren.

  • Zolang deze vredelievende Moslims onze kop niet afsnijden of onze kerken niet in brand steken mogen we nog tevreden zijn en mogen we nog niet klagen van de godsdienst van de liefde en van de vrede

Reacties zijn gesloten.