11 gedachten over “Vraagje

 1. Ik denk eerder dat ze iets zouden schrijven in de zin van “een overwinning voor de democratie in de strijd tegen de onverdraagzaamheid , het racisme , eindelijk verlost van het fascisme en dergelijke opbeurende en verlossende taal ! Maar ze kunnen het vergeten ! We zullen sterker dan ooit worden , mede dank zij de fratsen van de Islaaaaaaaaam

 2. Maar we moeten ook manifesteren tegen de islam zoals ze in Duitsland doen, ik zie het hier nog niet zo rap gebeuren maar in Frankrijk juist over de grens in Calais is er op 25 januari een betoging tegen de islam . Ik ga er naartoe met 3 kameraden en vertrek uit Blankenberge om 10 uur in de morgen . wie rijdt mee? Geen woorden maar daden

  • Beste Roger,
   Graag wat meer details; adres en startuur , Vlaamse Leeuw, beveiligde parking ?

  • Ik zou er nog niet aan twijfelen om mee te gaan protesteren indien dat voor mij mogelijk zou zijn. Maar eerst 12uur vliegen en dan van Schiphol naar Blankenberge , het lijkt mij geen realiteit ! Ik heb ook een persoonlijke actie overwogen om hier bij ons op de markt van Khorat rond te lopen met een plakkaat “Ik ben Charlie” Zij kunnen dat -1- niet lezen -2- Moslims en hoofddoeken zijn hier nog een bezienswaardigheid zoals bij ons zoveel; Jaren geleden -3- Ik zou niet lang rondlopen , er zouden enkele witte jassen opduiken die mij naar een plaats zouden brengen waar ik kan rekenen op de beste zorgen en veel begrip.

 3. Uit gans Vlaanderen nog geen enkele reactie We verdienen in feite van overspoeld te worden door de islam arm Vlaanderen dixit pater Stracke zaliger

    • Dank Ropie. Is ons bekend. En wat gaat Pegida Vlaanderen ermee doen? Op facebook elkaar gelijk geven? Geen avondwandelingen? Niets? Niets!

     • Ik plak hier wat op hun Facebook-blad staat:

      +2000 (*) volgers voor VLATIVA, ofte PEGIDA Vlaanderen: bedankt daarvoor!

      Lieve mensen, samen staan we sterker, blijf dus delen en aansporen om de pagina te vervoegen.

      Een manifestatie komt er zeker aan, dat kunnen we al meedelen. Maar daarvoor hebben we nog veel meer volgers op Facebook nodig.

      5000 volgers moet ons volgende streefdoel zijn. Als iedereen 2 mensen weet te overtuigen overstijgen we dat streefdoel ruimschoots!

      Tegen islamisering, tegen ongebreidelde import van ‘nieuwe Belgen’, voor het behoud van onze Europese waarden en tradities!

      Wij zijn het volk!

      (*) is intussen 2580.

     • Hoop doet leven, Ropie, maar de ervaring leert ons dat het quasi onmogelijk is volk op de been te brengen. Zeker als ze buiten moeten komen. Het is al moeilijk genoeg hen naar een warme zaal te krijgen waar ze dan nog een gratis drankje mogen nuttigen.

Reacties zijn gesloten.