Wie gaat er mee naar Calais?

sauvons_calais

Roger Catrysse heeft melding gemaakt van een betoging in Calais tegen de islamisering op 25 januari 2015 onder het motto: “Sauvons Calais”.

“Er is op 25 januari om 14uur een grote betoging tegen de islam, en het vergt meer moed om deel te nemen aan zo een betoging dan hier te reageren via pc, ik vertrek vanuit Blankenberge om 10uur in de morgen en mijn auto is al vol, maar we kunnen een groep vormen en zo leren we elkaar ook kennen. Mij kan je altijd bereiken na 18uur op het nr 050414918
tot zondag? Roger”

250115-SChttp://sauvonscalais.wordpress.com/2015/01/03/manifestation-ce-dimanche-25/

 

2 gedachten over “Wie gaat er mee naar Calais?

  1. Gezien de recente “gebeurtenissen” in Parijs tegen Charly-Hebdo, zal er wel een heel pak demonstranten zijn in Calais.
    Indien de “maat” nù nog niet vol is…dan begrijp ik de “ware” Fransen niet meer.
    Even onbegrijpelijk zijn de maatregelen dat “men” zou willen treffen in Duitsland tégen de wandelaars achter de slogans van PEGIDA. 🙁 … reikt de invloed van die baardige barbaren reeds zo vèr in het “Heimatland” ?…
    “mo vint togh”…

  2. Bij nazicht wordt deze demonstratie georganiseerd door Carl Lang geholpen door Kevin Reche. Ze scheurden af van het FN en stichtten hun eigen partij : Parti de la France.
    Ik wens hen alle bijval en waardeer je initiatief, Roger, maar verkies toch achter mijn PC vandaan te komen voor een demonstratie ‘Red Antwerpen’ waaruit logisch volgt ‘Red Vlaanderen’, ‘Red het Avondland’.

Reacties zijn gesloten.