Voor wie het zou ontgaan zijn…

… Mohammed-tentoonstelling mag niet in moslimbuurt, niet tijdens ramadan, niet nu, niet straks, niet morgen, nooit!  Althans volgens de Frut in Altijd Antwerpen.

De GVA haalt er de aanslagen bij Hebdo en in Tunesië bij waarom het niet kan of mag.  Omgekeerde redenering.   Charlie?  Waar zit je?

Permalink voor ingesloten afbeelding

Ctrl + voor vergroting op uw scherm

9 gedachten over “Voor wie het zou ontgaan zijn…

 1. Het is bemoedigend dat die mijnheer Van Damme een terrorist een potentiele gek noemt en geen Moslimkrijger , strijder , of iets in de aard , dat beter klinkt . Ik vraag me af hoelang Mr Van Damme dat word “gek” nog kan of mag gebruiken voor onze getaande broeders . Het vraagt veel moed Mr Van Domme om die tentoonstelling te organiseren . Het is meer dan zomaar een tentoonstelling . Het is een bewijs dat er nog Vlamingen zijn die zich niet laten overrompelen door een vreemde achterlijke cultuur die hier niets te zoeken heeft Ze kwamen en komen nog steeds naar hier omdat in hun achterlijke thuislanden OCMW en leefloon totaal onbekend zijn . Het is ons land , het zijn onze wetten , het is onze samenleving en we zijn hier nog altijd baas . Wij zeggen wat ge moet doen en niet het omgekeerde. De correcte “broekschijters” gaan uiteraard niet akkoord met die tentoonstelling gewoon omdat het angstige lafaarden zijn

 2. Volgens Boerswa moeten we ons 11 juli feest voor de eerste de beste allochtoon openstellen. Plaats te kort in de media om het te verkondigen. Indien een echte Vlaams-nationale partij de vinger op de wonde legt is dit volgens de zelfde media “er over”. Hoe ver zijn we eigenlijk nog af van het punt dat iedere autochtoon het beu is??? In de ons omringende landen groeit het verzet met de dag. Ik verdenk die zelfde media er hier van om daar maar het zwijgen toe te doen. Niets melden, en het probleem bestaat niet.

   • In ieder geval mag de expositie rekenen op een sluitend Cordon Médiatique want nergens in het buitenland vermeld, geen krant of tv station die het duidt enkel een paar Nederlandse kranten die het terloops vermelden.
    Dus in deze kan men stellen dat het totaal verzwegen wordt.
    Wat betreft dat lulletje rozenwater aka journalist, een dhimmi op de juiste plaats.

 3. Ik zou roepen : hou de dief. Want wat hij ons in zijn artikeltje meent te moeten mededelen heeft hij links en rechts al bij anderen opgeraapt of gestolen. ‘t Is net als in de politiek, ‘t is een ‘metier’ waar wat wordt afgejat ook al komt, voor wat de politiek betreft, het gejatte van een partij waar een fatsoenlijk mens geacht wordt geen bindingen mee te hebben..

 4. “Een beetje provocatie is van alle tijden. Niet alleen (het onbestaande nvdr) (extreem) rechts maakt er gebruik van, ook links was IN HET VERLEDEN niet vies van een stunt.” Hoezo in het verleden. Het gezond verstand wordt 24/7 geprovoceerd door links, in het heden. Ik snap echt niet dat paljassen als deze Dennis van Damme überhaupt nog een forum krijgen.

 5. Wat wel jammer is dat een reactie module zich niet leent tot tekstbewerking want zo gaan accenten verloren doordat cursief of vetgedrukt verloren gaat.
  ZEER JAMMER dat er geen mail toegestaan word, in ieder geval ik heb het email adres van Golfbrekers niet.
  Indertijd stuurde ik Ray een mailtje als ik “out of the blue” wou reageren.

  Twee mails in deze context (El Cid’s expositie) naar klachtenprocedure@vrt.be
  (1ste verzonden 7-07-2015 en volgende 12-07-2015) wacht nog altijd op anwoord op eerste…

  Geachte,

  is volgend bericht http://nieuws.tpo.nl/2015/07/07/vlaams-belang-organiseert-exposiie-mohammedcartoons-in-antwerpen/ niet belangrijk genoeg voor de openbare omroep BRT ?
  Ik stel vast dat we over de PERFIDE multikull alles moeten weten : ramagedram, de jaarlijkse SLACHTPARTIJ op weerloze dieren of hoe de islamiet denkt over de islam…il faut le faire zegt de Fransman….
  Dat een partij het deficit (understatement) van de vrijheid van meningsuiting wil duiden is voor de openbare omroep van nul en generlei waarde…

  Vlaamse groeten

  Geachte,

  net dit http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/07/11/ukraine-islamistische-soeldner-kaempfen-gemeinsam-mit-neo-nazis/ onder ogen gekregen waar ook zij http://www.nytimes.com/2015/07/08/world/europe/islamic-battalions-stocked-with-chechens-aid-ukraine-in-war-with-rebels.html?_r=0 van weten.

  Ik heb volgende antwoord uit een eerdere mail van uw hand maar eens uitgelicht en in mijn klacht geplaatst, want wat het conflict in de Oekraiïne betreft wordt dit wel heel eenzijdig (understatement) belicht in de mainstream media, Putin is de schurk en de Russen zijn uit op totale anexatie van de Oekraïne…

  “…VRT Nieuws onthoudt de kijker, luisteraar en surfer geen enkel relevant nieuws. Alleen trekken onze journalisten geen voorbarige conclusies en bevestigen zij geen ongegronde vooroordelen. En als zij over alle feiten beschikken, brengen ze die ook in ons nieuws zonder iets te verzwijgen….”

  Tja dat “…zonder iets te verzwijgen….” is een regelrechte leugen want ik kan een schuif opentrekken met relevante feiten die ik nooit in de mainstream media tegenkom en dus ook niet bij de openbare omroep BRT.
  Trouwens ik wacht nog altijd op het nieuws dat mijnheer Filip Dewinter de mohammed cartoons tentoonstelt in het Antwerpse Vlaams Belang HQ…misschien hebben de ambtenaren-journalisten nog niet gaan kijken of het geen voorbarige conclusies trekken is dat ik dit schrijf of is dit echt een faits-divers….hoewel ik meen te weten dat de islamieten al mensen vermoord hebben voor dit en er nog talloze op de dodenlijst staan voor …jawel voor een cartoon.
  Relevant durft u te schrijven, wat een gotspé

  Vlaamse groet

Reacties zijn gesloten.