5 gedachten over “Kinderen welkom op Gay Pride

 1. Die mag enkele honderden voorstellen voor adoptie door homo’s verwachten…

 2. Juist voor de uitbarsting van de zaak Dutroux, wou Humo zijn lezers verblijden met een reeks over pedofilie. De zaak Dutroux stak daar een stokje voor en het bleef bij één kennismaking. Humo had al baanbrekend werk verricht tot aanvaarding van homo seksualiteit, en wou toen een stapje verder gaan.
  Ik beweer niet dat alle homo’s pedofielen zijn, maar de video toont aan dat in de anarchistische, seksuele agenda pedofilie een centraal gegeven is.
  Duidelijk is dat het arme schaap zijn praktijk leraars heeft, hij laat over zijn bewegingen geen twijfel bestaan. Gelukkig hield een vrouw een man in regenboogtrui tegen zodat hij geen verdere schade kon aanrichten. Ik zag al voldoende schade.

 3. Waar het werkelijk om gaat, is dat de ganse homo scène een middel is tot het uiteindelijke doel, en dat zijn de pedofiele praktijken.
  http://henrymakow.com/2015/06/john-seeley-pied-piper-of-pedophilia.html
  Uit het bruggetje blijkt dan ook de “verborgen agenda” achter deze ganse holebi lobby.
  Alle middelen zijn dan ook goed om de “liefhebbers” van jong vlees te bevredigen.
  Bovendien zijn pedofielen ideale doelwitten voor chantage.
  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/01/homosexual-george-bush-pedophile-sex-ring-and-blackmail-of-congress-3099920.html
  In België zijn er ook die daarvan kunnen meespreken(=ten minste voor zover ze nog leven!!).

 4. Mogen we dergelijke kinderkes met hun danspasjes en kleding verwachten in de volgende Sinterklaasstoet . De heilige man zal zijn transgenderkes of sympathisantjes niet vergeten met lekkernijtjes en speeltjes dank zij de rood en groene verdraagzaamheid die onze beschaving ten goede komt . We gaan er inderdaad op vooruit !

 5. Wie kan het voorspellen ….Na “kindervreugd” misschien “transgendervreugd”

Reacties zijn gesloten.