Spuwen in de hand die je voedt

Hate germanyUlbersdorf, bij Dresden, in het zuid-oosten van Saksen werd in 2004 nog vereerd met de titel “Mooiste dorp in de regio Saksische Zwitserland”.  Zaterdag ll. kreeg het mooiste dorp het bezoek van Duitslandhaters.  Met steun van Die Linke-partij  organiseerden zij een “anti-racistische” voetbalwedstrijd waarbij de spelers truitjes droegen met het opschrift “Love sport, hate Germany”, die de wereld kond moesten doen van de anti-patriottische totalitaire linkse ideologie.  Zwarte Afrikanen, die in het gehate Duitsland een asielaanvraag indienden om naar verluidt te ontsnappen aan het gevaar voor lijf en leden in hun thuisland, droegen trots hun boodschap van verachting uit.

hg-k

Kan het nog perverser?  Zijn die jongens masochisten?  Wie komt er nu vrijwillig naar een land waar je gehaat wordt?  Wat let hen terug te keren naar hun thuisland opdat er aan hun lijden een einde komt?
Vluchtelingen, asielzoekers, vervolgde minderheden… noem maar op… ze komen ons gewoon ondermijnen, uitvlakken, verwateren, verwijderen.  Tot de eigen identiteit een wazige schim geworden is.  Met slogans als “No borders, no nations”, “No one is illegal” en “Good night, white pride” blijft er uiteindelijk “no nothing” tot de laatste blanke gepureerd werd in een zwart-bruine-multicolor.. brij.

Initiatiefnemer van het gebeuren: „Alternatives Kultur- und Bildungszentrum e.V. (AKuBiZ), Pirna, met steun van Die Linke die van de gelegenheid gebruik maakte om een tentoonstelling rond anti-racisme te organiseren.

https://i0.wp.com/pi-news.net/wp/uploads/2015/07/ak.jpg?resize=549%2C167

FT

7 gedachten over “Spuwen in de hand die je voedt

  1. Wat zou mijn baas zeggen als ik een T bloesje met de tekst “den baas kan de pot op” zou dragen op het werk? Misschien het juiste moment om opslag te vragen? Waarschijnlijk opslag buiten.

  2. Er is maar een oplossing en dat is heel die rotzooi Europa uitflikkeren, dat ze maar in Afrika de primitieveling gaan uithangen, wij moeten stoppen met die rotzooi financieel te onderhouden, eruit ermee is de enige oplossing die effectief resultaat zal opleveren.
    We hebben het echt gehad met dat achterlijk tuig ons opgedrongen door die EU misdaadorganisatie.

  3. “…ze komen ons gewoon ondermijnen, uitvlakken, verwateren, verwijderen…” Dat weet ik nog zo niet. Wie gaat er hun sociale hangmat in lengte van dagen en in hun generaties ophouden als de witzakken er niet meer zijn? Als je zou zeggen dat het hen erom te doen is ons tot slavernij te reduceren, denk ik dat je al een stuk dichter bij de waarheid zit.

  4. Ik ben geen voetballiefhebber maar ik zou voor geen geld , een matchke willen missen tussen de ploeg met truitjes waarop “Love sport , hate Germany” en de tegenpartij met als tekst ” Alle Moslims zijn varkens “

Reacties zijn gesloten.