Vlamingen geïndoctrineerd door links

“De Vlaamse Beweging moet goed snappen dat links “accusatief” is: het is een cultuur van verwijt, die het tot zijn strategie gemaakt heeft energie te halen uit jouw verdediging. Het is de strategie van de parasiet. Terwijl je bezig bent met het bewijzen dat je niét xenofoob bent, niét racistisch, niét egoïstisch, verricht je geen productieve intellectuele arbeid, waardoor de parasiet over steeds meer betekenissen macht krijgt.”

“De grote vraag, voor mij, is hoe ver N-VA wil meegaan in het verder uitpersen van de Vlaamse bevolking, die zij zegt te willen beschermen, via de Belgische fiscaliteit? Eigenlijk is het hallucinant dat een ooit separatistische partij nu maatregelen steunt die België drijvende moeten houden.”

Brecht Arnaert: ‘N-VA moet kiezen: voor de staat of voor het volk’

Op Youtube circuleert een lezing van econoom en publicist Brecht Arnaert over wat hij de ‘psychostructuur’ van de Vlaming noemt. De Vlamingen, vroeger een fier volk, zijn vandaag zo’n Lamme Goedzakken om een specifieke reden: de culturele indoctrinatie van links.

Doorbraak: je 11 julilezing in Ronse, die op YouTube te vinden is, is ondertussen bijna 5000 keer bekeken. Heb je een verklaring voor dat succes?

Brecht Arnaert: ‘Nee, niet echt. Ik publiceerde die op 11 juli 2014 op mijn Facebook-pagina en kreeg 500 views. Maar blijkbaar moet mijn analyse toch enig hout snijden, want ze werd overgenomen op verschillende websites. Ik kan daar natuurlijk alleen maar blij om zijn.’

Doorbraak: Welke boodschap wou je in die lezing meegeven?

Brecht Arnaert: ‘Ik vertrok van de vaststelling dat bij de laatste verkiezingen de N-VA weliswaar nog vooruit was gegaan, maar dat tegelijkertijd de traditionele partijen (CD&V, Open Vld en sp.a) niét achteruit waren gegaan. Per saldo betekent dit dus dat de N-VA vooral binnen de Vlaamsgezinde rangen mensen heeft kunnen overtuigen. Het slachtoffer daarvan is bekend.’
Lees verder…

1 gedachte op “Vlamingen geïndoctrineerd door links

  1. Brecht heeft gelijk.De Vlaming heeft geen kl*ten aan zijn lijf. Steeds de angst om op eigen benen te staan. Ik zou zelfs durven te zeggen dat ze lijden aan het Stockholm syndroom. Ze blijven zich vastklampen aan de Walen. Ook een duidelijke maar uitgesproken mening die het Vlaams Belang vertolkte durft men maar niet onderschrijven. Hooguit geniepig in het stemhokje, maar een bord in de tuin kon niet.Wat zouden de geburen niet zeggen. Een echte kruideniersmentaliteit. Daarom dat men ook massaal voor een kontendraaiers partij als de Nv-a gaan stemmen is.

Reacties zijn gesloten.