Vlaamse onafhankelijkheidseis leidt tot GAS-boete

Foto

De doorn in het oog van de Hoeilaartse burgemeester. Foto in Aalst.

De aanwezigheid van Vlaams-nationalisten op 11 november – wapenstilstandsdag – is een doorn in het oog van de ouwe-getrouwe belgicisten.  Alsof er geen Vlamingen gevallen zijn.

In Hoeilaart gaat de burgemeester Vandenput een stapje verder met een GAS-boete: ‘Als liberalen willen we een land waarin we samenwerken, omdat we geloven dat dingen samen doen, ons sterker maakt. Mensen tegen elkaar opzetten werkt nooit.’

Dus ijveren voor een Vlaamse staat, pleiten voor onafhankelijkheid, vertaalt de Open-VLD als ‘mensen tegen elkaar opzetten’. 

Wat bedoelt hij met sterker?  De geldstroom van Vlaanderen naar Wallonië maakt niemand sterker.  Vlaanderen wordt armer en Wallonië blijft aan het handje van de PS-verzorgingsstaat.

TAK kon er in het verleden ook mee kennis maken.

FVE

 

2 gedachten over “Vlaamse onafhankelijkheidseis leidt tot GAS-boete

 1. De uitspraken van Vandenput zijn typische “logetaal”. Hierachter gaat een diepgeworteld anti-Vlaamse racisme schuil. Terwijl Vandenput lessen gaat geven inzake civisme, gedraagt hij zich in feite als een schurftige collaborateur met de belgische bezetter. Zijn uitspraken onteren de nagedachtenis van de duizenden Vlamingen die door deze belgische bezetter tijdens WO I de dood werden ingejaagd. Met zo een schurftige verrader heeft een volk geen vijanden meer nodig.
  Voor de rest wil deze collaborateur doorgaan als burgemeester van alle inwoners van Hoeilaart!!! zie bruggetje :
  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLMVA_20140301_001
  Een meerderheid van deze inwoners heeft dan nog voor dit “individu” gestemd.
  Het zegt dan ook veel over het ” kruiperige klootjesvolk” dat er in Hoeilaart leeft !!!
  Ter info van de VVB : maak van de actie een “vertoning”. De politiebevoegdheid hiervoor berust uitdrukkelijk bij het college van burgemeester en schepenen, zodat het bestaande politiereglement niet van toepassing is op deze “vertoning”, en er dan ook geen wettelijke basis voor het opleggen van deze GAS boete!!.
  Als dit niet pakt, en gezien de uitspraken van de burgemeester, kan men er dan ook nog een “politiek misdrijf” van maken, waarop ook geen Gas boetes geheven kunnen worden. Volgens de uitspraken van de burgemeester is de actie immers een aanslag op de integriteit van het land!!! Zie strafwetboek, titel I : Misdaden en wanbedrijven tegen de veiligheid van de staat!!

 2. In Blankenberge verloopt voor het eerst de 11 november herdenking sereen en dat dank zij de Heer Tanguy Veys gemeenteraadslid van het Vlaams Belang Overal waar er een Belgische Vlag hangt, hangt er ook de Vlaamse Leeuw en telkens als de Brabançonne gespeeld wordt speelt men nu ook de Vlaamse leeuw. Alleen groeten de oud strijders, de politie en de brandweermannen niet tijdens het afspelen van het lied van de Vlaamse gemeenschap. We onderzoeken of dat mag?

Reacties zijn gesloten.