Van een Marokkanen- via een Brussel- en een internationaal probleem naar een N-VA-falen

Vermits het teruggrijpen naar vorige kiescampagnes af en toe tot een bijzonder “verrijkend” inzicht kan leiden, resp. lijden, krijgt u van ons nog als inleiding van het Dries-betoog deze kleine amuse gueule uit 2014 mee:

En dan geven we nu het woord aan Dries:

Klik door naar vorige bijdrage(n)

1 gedachte op “Van een Marokkanen- via een Brussel- en een internationaal probleem naar een N-VA-falen

 1. Ken uw vijand.
  Dries, dit is geen verwijt, maar u bekijkt de rellen vanuit uw Westerse opvoeding en waardepatroon. Daar is niets verkeerd mee, maar er is meer.
  Anders dan u, Dries, ziet de mohammedaan diezelfde feiten vanuit zijn opvoeding en waardepatroon, met zijn kennen, kunnen en weten.
  Waarom uzelf en die mohammedaan niet eens confronteren met zijn “geloof” met volgende vragen omtrent dat geweld, ‘Wat geloven jullie eigenlijk?’ ‘Waarom geloven jullie dat?’ en ‘Waarom doen jullie dat?’ (Vergelijkbaar met de toestand in Afghanistan.)
  Ik denk dat je dan iets heel anders gaat vertellen, want het zullen niet de ‘relschoppers’ zijn die verantwoording zullen moeten afleggen bij Allah, maar die anderen de ’toekijkers’, die vanop de zijlijn, te laf zijn om te doen wat Allah bevolen heeft en het niet naleven, ze zijn ‘als een ezel die boeken draagt.’ Koran 62:5.
  Dat is de harde waarheid.

Reacties zijn gesloten.