“Vaderlandsliefde is geen misdrijf”

De Identitäre Bewegung koos Berlijn uit voor wat ‘beweging’:

“Heimat, Freiheit, Tradition, MultiKulti Endstation”

Vanzelfsprekend lieten de extreme Antifa-democraten dit niet over hun kant gaan:

Op weg naar huis in het station Gesundsheidsbrunnen klonk “Heimatliebe ist kein Verbrechen”

2 gedachten over ““Vaderlandsliefde is geen misdrijf”

  1. Een kruik gaat zolang “te water”… tot het breekt. (het kàn erg làng duren… maar, op een dag breekt het TOCH, wees er maar zeker van.

  2. Analyse van politieke leiders
    Als we moeten kiezen tussen een “goede” man of vrouw of een “slechte” man of vrouw dan kiezen we uiteraard voor de goede ,je zou anders wel gek zijn ! De politieke elite wil althans in schijn , de goedheid uitstralen Mensen helpen in nood ,liefde en steun schenken aan de behoeftigen , is dat niet mooi en hartverwarmend , prachtig toch.Hun bevolking is overtuigd , hoe goed en diep menschelijk zijn onze leiders toch , zij verdienen onze stem . Rechts wil die menschen niet helpen , zij tonen geen begrip, zij willen ze zelfs …O ! schande terugsturen .
    Maar ze vergeten…Jezus Christus was de goedheid zelve .Hij stierf aan een kruis door die menschen die hij liefhad . Trudeau zijn landgenoten worden bekogeld met stenen Hoeveel onschuldige mensen zijn er al gedood door aanslagen en het wil maar niet ophouden omdat de grote “politieke elite” het monopolie van Gutmensch krampachtig wil behouden . Hun fouten toegeven zou een enorm gezichtsverlies zijn , dat nooit hoeveel terreuraanslagen er nog moge komen

Reacties zijn gesloten.