6 gedachten over “Urk, bekend voor de klimaatminaretten en straat-dawahnisten

 1. Veel gelijkenissen met die andere agressieve sekte, de Getuigen van Jehova. Alleen het boekentasje ontbreekt nog.

 2. Is dit zwarte Humor?
  Dennis honing is gelukkig Toch zou hij niets liever willen dan verhuizen naar een moslimland hahahaha wat houdt hem/hen tegen, daarom “vluchten” ze allemaal naar het westen, hou toch op man.

 3. Germany: Riot police unleash batons on anti-PEGIDA protesters in Leipzig
  Het geweld komt steeds van Links zijzelf zijn de nieuwe nazi’s, ze hebben dezelfde verwrongen haathoofden en hun hersens zijn aangetast door het zelfdestructievirus net zoals bij de extremistische moslims

  https://youtu.be/VujWCq60Nqc

  • Maar steeds weer valt op: Pegida=volwassenen, veel mannnen; Anti-Pegida= jeugd, veel vrouwen (niet vlak voor de politie ntl)

 4. Als Urk vlaams was zouden er geen windmolens, maar even hoge appartementsblokken staan.

 5. Allah en zijn geloof prediken . Ge moet als jongeren , echt overtuigd zijn om daar mee te beginnen . Veel jaren geleden toen ik nog in Schoten woonde kreeg ik meermaals bezoek van Hormonen , heu Mormonen en Jehova’s getuigen . Groot was ook hun overtuiging . Ze wilden perse mijn ziel redden , mij behoeden voor het vagevuur of de hel . Ze beloofden mij het paradijs , lekker luieren in het zachte gras met naast mij een hemelse leeuw , ze lieten er zelfs tekeningen van zien , een paradijsbrochure . Ik replikeerde dat die eeuwigdurende toestand op den duur serieus de strot gaat uithangen , de muren oplopen van verveling . Dan nog liever de hel daar zitten al de hoeren van de Lange Nieuwstraat !…. Ik heb ze nooit meer teruggezien . Met hunne religieuze zever, Mohamed , Jezus , Bhoeddah , Jehova enz enz … Vooral die Moslims hebben behoefte om het licht te zien maar niet via Allah , maar door een legertje psychiaters , enkele maanden in een gesloten instelling in behandeling voor waanideeen en priet en kinderpraat .

Reacties zijn gesloten.