7 gedachten over “Twietjes

 1. Ik moest bij het bekijken van dat artikeltje onwillekeurig denken aan dat succesnummertje van de Strangers
  “””Als ik mag kiezen….dan kies ik subiet ….voor een Aantwaarpse Griet.! (maar de deze zeker niet)
  Hoe is het mogelijk , hoever zijn we al gekomen , wat zal het volgende zijn ? Na een maanden lange grondige wetenschappelijke studie van de universiteit van Bommerskonte op de vraag Wat voor positieve punten heeft heel die Islam bijgedragen aan onze samenleving. was het “wetenschappelijk” antwoord Niks , nihil , nul komma nul , rien , nothing . Waarom blijven die doofstomme blinde sukkels nog geloven in correcte politiek. Ik wens Dewinter veel sterkte toe . Het is een moedige politieker een echt boegbeeld voor zijn partij . Dat hem hopelijk niets overkomt , want tenslotte er moet maar ene zot rondlopen ! Dat internetspelleke was maar een spel …als het zo verder gaat vrees ik dat we dezelfde richting uitgaan zoals in Joegoslavie . Ik denk zelfs dat een aantal correcte politiekers zo “rot” geworden zijn , dat zij opgelucht , zelfs blij zouden zijn als inderdaad iets zou gebeuren

 2. Hopelijk wordt die Aantwaarpse strijdster vlug opgenomen in het paradijs van Allah waar ze eeuwenlang mag genieten van 73 zwaar geschapen “martelaren” . Het is alleszins beter dan terugkomen , hier volop aandacht krijgen , een pak eieren onder haar leggen door een pak psychiaters , psychologen , crimonologen , seismologen , antropologen , pompbakologen en dito logen om ze terug te integreren in onze “beschaafde ???” maatschappij.

 3. Vrouwen zijn de hevigste radicalen in de islam, niet zozeer door aanslagen te plegen, maar door te stoken. En het VB maar volhouden dat ze verplicht worden een kopvod te dragen, ik word er ziek van.

 4. @ Raymond
  en de bekeerde Belgische vrouwen zijn nog het ergste met hun kopdoeken en djellaba’s. Spijtig dat ze geen boerka dragen want als je de meesten van hen ziet, zou dat esthetisch verantwoord zijn.

  Wat die doodsbedreiging aan Dewinter betreft, in andere delen van de wereld wordt daar wel anders mee omgesprongen, maar onze politiek-correcten vinden dit een niemendalletje en kiezen voor de door ons gediscrimineerden. Mooi voorbeeld is nu weer Hamburg. Het staat een beetje op zijn kop. Een Duits-Turkse student, Diren Dede, zag zijn droom waar en kwam via een uitwisseling project naar Amerika. Hij had er echter tijdens zijn verblijf in Merkelduitsland niet met gerekend dat er in vele delen van de wereld mensen niet alleen bewapend zijn, maar deze wapens ook gebruiken als onbekenden in hun huis binnen dringen. Natuurlijk willen wij aannemen dat het een onschuldig huisbezoekje was en hij zijn dorst slechts wou lessen, zoals in Hamburg wordt beweerd, maar de bewoner zag het zo niet. Hij schoot. En Diren Dede is intussen in Turkije begraven, waar hij in vrede rust.

  • Velen zullen het met mij niet eens zijn. De bevolking loet zich terug een wapen kunnen aanschaffen. Als de politiek, de overheid, of politie onze veiligheid kan bezorgen, moeten we de mogelijkheid hebben er zelf voor te kunnen zorgen. “Geef ons wapens” (dixit W. Martens)

 5. Dat willen de US hier ook: iedereen een geweer in huis en in de auto, om de multiculturele maatschappij te trotseren. We moeten ook 8x meer gevangenissen bouwen om aan de amerikaanse standaard te voldoen.
  Ik vraag mij vaak af waarom complotfanatici hier altijd verwijzen naar ‘de loge’, ‘bilderberg’, of ‘het grootoosten’ en ‘mei 68ers’, als het vooral de US is die ons de mulikul wil opdringen.

Reacties zijn gesloten.