Twee klassenmaatschappij

justitiepaleisA moslimverbouwing
Wat zij mogen, is ons verboden

Alle belgen zijn gelijk voor de wet.  Alleen is die gelijkheid rekbaar in de ene richting.

Een man verheerlijken die joden heeft laten doden is verboden.  Daar wordt onmiddellijk paal en perk aan gesteld.  De moslims mogen dat.  Hen wordt niets in de weg gelegd bij hun verering van Mohammed, die joden graag en veelvuldig liet ombrengen.

Een man verheerlijken die vrouwen en kinderen in de slavernij dwong is verboden.  Of een man verheerlijken die vrouwen als oorlogsbuit ontvoert, dat zou pas tot een oproer in de media leiden.   En wat zouden de persmuskieten smullen van een nieuwtje waarbij een man verheerlijkt wordt die een 9-jarig meisje ontmaagd heeft.  Zulke mannen moeten zich voor de rechtbank verantwoorden.  Eveneens mannen die roven, beledigen en bepaalde groepen onderdrukken.   Maar geen moslims, die mogen dat.

De theorie dat de wet iedereen gelijk is voor de wet, kan niet meer ernstig genomen worden.  Moslims hebben meer en andere rechten dan u en ik.

Moslims mogen publiekelijk een man vereren die zijn plezier erin vond een 9-jarig meisje te ontmaagden, te verkrachten.  Voor zo een man worden er zelfs – met toestemming en steun van de regering – gebedshuizen (moskeeën) gebouwd zodat ze hem kunnen aanbidden.
Probeer dat maar eens als ongelovige.  Blijkbaar is deze daad niet tegen de grondwet want da’s toch zo lang geleden.  Het doden van joden is volgens hen ook niet zo erg.  Nog een subsidietje meer voor een moskeetje hier en daar.

Probeer eens een straat of een plein af te sluiten.  Zeg dat u een gesprek voert met hierboven en dat u dat onmogelijk thuis kunt doen.  Hoe lang denkt u dat ze u laten zitten? Stop op uw arbeidsplaats gewoon met werken en zeg dat u dringend een bezinningsmoment nodig hebt. Hoe lang denkt u dat het zal duren vooraleer u uw C4 zal mogen afhalen op de personeelsdienst?  Klaag over het eten in dit goddeloze land en neem het heft in de handen om uw lievelingsmaaltijd eigenhandig de keel over te snijden.  Hoe zullen uw buren reageren? En de politie? En Gaia?  Eis speciale voorrechten voor uw kinderen in de scholen.  Voor zieken in hospitalen.  Voor ouderen in verzorgingsinstellingen.  Aanvaard in geen geval de zeden en normen, feestdagen en dagelijkse samenlevingstradities en eis een terugkeer naar het steentijdperk.  Absoluut onmogelijk, tenzij u moslim bent.   Onder het mom van cultuur en traditie, van racisme en fascisme, krijgt u een vrijgeleide voor handelingen die door de wet verboden worden.

Mohammad SAV.svgMohammed, de superster.

Hitler zal nog 1400 jaar moeten wachten op zijn erkenning.

FVE

4 gedachten over “Twee klassenmaatschappij

 1. Sire,
  “Er zijn geen Belgen, er zijn gelovigen en ongelovigen”.
  Daarom is het democratisch de Sharia toe te passen.

 2. Het gaat hier dan ook om de toepassing van de notie “situationele ethiek”. Een geleerde uitdrukking voor “selectiviteit en partijdigheid”, die nu gehanteerd wordt door de “broeders en kameraden”, met de bedoeling hun “kiesvee” uit de wind te zetten.
  Het komt er gewoon op neer dat men niet in eerste instantie kijkt naar de feiten, maar wel naar de “dader” en het “slachtoffer”. Naargelang het dan al of niet past in het politiek correcte kader, kunnen of mogen de feiten of niet.
  Hierbij speelt dan de “islam” een sleutelrol in de terreur tegen de autochtone middenklasse.
  Dergelijke praktijk is kenmerkend voor alle linkse systemen, en de misdaad tiert daar dan ook welig. (cfr het motto van Lenin : “de bandieten zijn de beste revolutionairen”).
  Ter illustratie een citaat(weliswaar in het Duits) :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”
  Alexander Solschenizyn

 3. De Islamieten mogen hun vrouwen beletten om “vrouw” te zijn , hun clitoris , het enigste genotsdeeltje dat ze hebben mag de vuilbak in . Het uithuwelijken van kinderen is voorlopig nog verboden , want we moeten ons nog leren aanpassen ! Dieren mogen zonder verdoving geslacht worden , het mag niet te snel gaan , ze moeten eerst nog wat lijden tot de glorie van Allah . Voor verkrachting moet de rechter begrip tonen want in hun cultuur is een ongelovige slechts het “voorwerp” van een gelovige . Alles wat het leven aangenaam kan maken is haram. “Hoer ! roepen naar een westers gekleed meisje is niet kwaad bedoeld ! maar eerder een uiting van bezorgdheid , Allah houdt niet van korte onzedige rokjes , wel van negen-jarige kindertjes, maar dat is een ander verhaal ! Dit alles hoort tot de “”” Vrijheid van Godsdienst”””” , met grondwet garantie Het zou kunnen dat ze ooit die grondwet een beetje aanpassen ! Vrijheid van mening staat ook in de grondwet maar daar is al serieus aan gesleuteld . Of ze de Islam-gebruiken zullen aanpassen aan de beschaving , daar geloof ik niks van , integendeel !

 4. Al onze volksvertegenwoordigers, met een beetje gezond verstand, in al onze praatbarakken zouden daarop moeten hameren tot er paal en perk wordt aangesteld. Waarop wachten ze. Alleen die dat durven verdienen verkozen te worden, alle anderen naar de prullenbak.

Reacties zijn gesloten.