“Turkije moet uit de NAVO!”

Erdogan toont zijn ware gelaat

Als zelfs de Duitse partij ‘die Linke’ meent dat Erdogan aan de verkeerde kant staat, dan is het duidelijk dat hij ver over de schreef is gegaan.
Al maanden liet hij betijen, gedoogde IS-steun via Turkije.  Of het nu om de aanvoer van IS-strijders of om wapenbevoorrading ging.  Al maanden hield hij de boot af, wou hij geen gemeenschappelijk standpunt en actie nemen samen met het Westen om de opmars van IS te stuiten en de Koerden te beschermen.  Integendeel.  Nochtans is Turkije lid van de NAVO.

Nu hij Koerdische stellingen heeft laten bombarderen is zelfs voor ‘die Linke’ de maat vol.  Partijbazin Katja Kipping zegt klaar en duidelijk dat dit een wapenbroederschap met de IS-terroristen betekent, dat hij de terreur niet alleen oogluikend toestaat maar ook effectief ondersteunt.

  “Een leger dat de Koerdische zelfverdediging tegen de islamterroristen verzwakt, strijdt definitief aan de verkeerde kant. Het is een eclatante overschrijding van de NAVO-verplichtingen, waarop slechts één antwoord kan gegeven worden: Turkije moet uit de NAVO!”

Nooit gedacht dat we het met de Linke ooit eens zouden zijn.

En Focus schrijft:

Koerden uit Syrië vluchten naar Turkije.  Maar ze worden niet allemaal opgenomen.  Koerdische mannen worden afgewezen en terug naar Kobane gestuurd.  Slechts kinderen en oude mensen kregen toegang tot de vluchtelingenkampen.  De reden: Het zou om ‘gevaarlijke personen’ gaan en daarom zijn ze ‘ongewenst’, zo stelde de goeverneur van de Turkse provincie Urfa,  Izettin Kücük. 

Lees: volgens Turkije is de enige goede Koerd een dode Koerd en als IS daarvoor kan zorgen, des te beter.

Waarop wachten onze politici en de EUSSR om te protesteren en sancties te nemen?

Zeit

FT

2 gedachten over ““Turkije moet uit de NAVO!”

 1. Ik spreek nooit over onze politici omdat onze politici nooit betrokken worden in de gesprekken.
  De politici wachten steeds omdat ze te laf zijn om standpunten in te nemen die de eigen bevolking beschermen, ze verstoppen zich steeds achter de lafaardenclub EU.

 2. Erdogan heeft nooit een ander gelaat gehad!!! De belangen van de islam en deze van Turkije, lopen immers volledig te samen.
  Wat daar nu gebeurt past volledig in de Turkse strategie.
  Erdogan past en ten andere ook in de verborgen agenda van de NWO.
  Op de landkaarten met de indeling van deze NWO, behoort Turkije trouwens tot het westen.
  Turkije is ook noodzakelijk voor de vernietiging van onze westerse beschaving via de Nato, en de EUSSR, waar de toetredingsbesprekingen nog altijd lopen, maar waar vooral achter de schermen wordt gewerkt.
  De reactie van Die Linke moet dan ook met de nodige voorzichtigheid geïnterpreteerd worden. Wat gaat er werkelijk achter schuil. De Russische belangen, waarmee Die Linke nog altijd zeer verbonden zijn??. Deze Russische belangen hebben betrekking op Syrië, maar ook op de Zwarte zee, pijpleidingen, Oekraïne, de Kaukasus enz….
  In Duitsland zelf zijn de Die Linke bij de grootste voorstanders van de massale immigratie!!! Hierbij speelt de massale immigratie uit Turkije een grote rol.
  In dit verband is het nuttig een citaat te hernemen, gepubliceerd op de webstek van Hartgeld , vandaag op 19.10.2014 in de rubriek Deutschland :
  Neu: 2014-10-19:
  Allgemeine Themen/Binnenthemen:
  [13:15] Leserzuschrift: Cem Özdemir-Zitat von 1998 im Focus
  “Was unsere Urväter vor den Toren Wiens nicht geschafft haben, werden wir mit unserem Verstand schaffen!”
  – Cem Özdemir, Deutschtürke und Vorsitzender der Partei “Die Grünen” auf türkisch in der in Deutschland erscheinenden Zeitung Hürriyet vom 8.9.1998, abgedruckt im Magazin “Focus” vom 14.8.1998.
  Over de lange mars door de instellingen, zie bruggetje :
  http://www.tagesspiegel.de/berlin/justiz-erster-tuerkischstaemmiger-berliner-wird-verfassungsrichter/10849828.html

Reacties zijn gesloten.