5 gedachten over “GVA opiniestuk Lex Moolenaar

  1. Volgens mij hebben ze Lex Moulinex verkeerde pillen gegeven, dat die man iets positiefs kan schrijven over een Vlaams Belanger. Natuurlijk één zwaluw maakt de lente niet, ‘t is goed mogelijk dat hij in zijn volgende column over Tom weer volledig de trappers kwijt is ,en weer zwaar uit de bocht gaat.

  2. Vandaag zalven om morgen af te breken, dan wrijft Lex zijn handen in onschuld. Tom let op uw ganzen! Een goed product verkoopt zichzelve en gva heeft VB daar nog nooit mee geholpen.

  3. Ik denk dat Filip een echte militant is van de partij en een partij die filip nodig heeft. ik ben ervan overtuigd dat hij geen stokken tussen de wielen gaat steken van de nieuwe en zeer jonge voorzitter, hij is geen Vanhecke

  4. Spijtig maar soms kwam de aanval op Dewinter uit een hoek waarvan je het niet zou verwachten. De weduwe van Karel Dillen, Madeleine Dillen, zei het tegen allen die het al dan niet wilden horen : Dewinter is de nieuwe Schiltz, hij richt ons de dieperik in.

    • Madelaine was een beetje kwaad op Filip omdat zij na het afsterven van onze Karel niets of toch veel minder invloed had en Dewinter een tweede Schiltz noemen is een duidelijke kenmerk dat u Dewinter niet kent, een trouwere militant of Dewinter bestaat er niet

Reacties zijn gesloten.