Tolerantie?

dhimmie soepjurkMoslim immigranten verstoren Maria-processie

De Maria-processie in Conselice in Beneden-Romagna werd dit jaar verstoord door een groep islamitische immigranten. Toen de processie langs het Islamitische Centrum trok, riep een groep moslimjongens bedreigingen en beledigingen. Ze scandeerden herhaaldelijk: ‘Ga hier weg’. Bij de processie liepen veel kinderen mee die zich voorbereidden voor hun eerste communie; ze waren totaal verbijsterd over de haatbetuigingen van de ‘met open armen opgenomen sukkelaars’.

De burgemeester, Paola Pula had hierna  een onderonsje met enkele vertegenwoordigers van het Attadamun islamitische Culturele Centrum, waarop het Centrum zich excuseerde.    … ‘Cultureel‘… we krijgen een kramp!

Burgemeester Pula zei: ‘Hoewel het om het gedrag van een minderheid gaat, is dit incident niet te tolereren en moet niet onderschat worden. Maar ‘we bevestigen onze inzet om alle gevoeligheden en religieuze voorkeuren te respecteren’.

Zozo, moslimjongeren gaan in de fout en de burgemeester wil ‘alle gevoeligheden en religieuze voorkeuren respecteren’.  Eenrichtingsverkeer. Wordt de Maria-processie volgend jaar afgeschaft?

Lees in dit verband ook: Marokkaan vernietigt kerkinterieur

De 67-jarige Marokkaanse handelsreiziger Briji Salah, vernielde op Nieuwjaarsdag met een ijzeren staaf het altaar van de Mariä-Himmelfahrt kerk in Cles, Zuid-Tirol. Ook gooide hij diverse heiligenbeelden op de grond en beschadigde andere waardevolle oude sacrale voorwerpen. In november verstoorde Salah ook al een kerkdienst. Met een stok bewapend schreeuwde hij koranverzen tijdens de mis.
Tijdens de rechtszitting in Trentino riep Salah voortdurend koranverzen en zei dat het katholicisme een dwaalleer is. Ook zei hij de rechtbank niet te erkennen en dat alleen Allah kan oordelen. Toen de rechter hem veroordeelde tot een celstraf van een jaar en vier maanden, riep Salah voortdurend ’Allah Akbar’.
Volgens de burgemeester van Cles, Maria Flaim, lijdt de man aan psychische stoornissen.

Islam heeft niets te doen met islamVoilà, daar hebben we er weer eentje te strikken: verward, eenzaat, heeft hulp nodig, heeft absoluut niets met de islam te maken.

Breitbart

Er circuleren talrijke meldingen van beschadigingen en beestachtigheden in kerken, kapellen, zelfs op bergtoppen waar een kruis staat als grote belediging van Allah & co.  We kunnen ze niet telkens signaleren.

3 gedachten over “Tolerantie?

  1. De tijd zal komen dat , de Islamieten , inplaats van zich te verontschuldigen hun middelvinger omhoogsteken . Zelfs dan zal er nog gepredikt worden voor begrip , tolerantie , respect enz . Enkel het aantal zogezegde psychische gestoorden en verwarde eenzaten , om hun gedrag te verontschuldigen zal in aantal indrukwekkend toenemen. Dan is de tijd gekomen dat de reetlikkers en verdraagzamen met hun rug tegen de muur staan en terecht zullen vrezen voor hun leven als ze met een piepstemmentje enige kritiek durven uiten over de gang van zaken bij de verrijkers

  2. Laat de Italianen en vooral de Kerk ook maar eens meegenieten van hun linkse politiek. Moest veel meer gebeuren. Toon ze eens wat islamitische dankbaarheid is, moslims.

  3. wordt de hoogste tijd dat die mensensmokkelaars met hun gammele bootjes eens een retourvracht gaan krijgen

Reacties zijn gesloten.