Thuisonderwijs

Wes HardinHamas werd onlangs door het Europees Hof geschrapt van de lijst der terroristische organisaties wegens gebrek aan bewijs door een internationale instelling.

Na een mislukte aanslag vrijdag ll.  met een mes op twee grenspolitie-agenten in oud Jeruzalem hebben de  Palestijnen een training video op het net geplaatst: “Hoe succesvol steken met een mes?”

De video is inmiddels immens populair bij de doelgroepen op facebook en twitter.  Hij eindigt met de oproep “Waar wachten jullie nog op?  Ga en steek!

Wat baten kaars en bril als de uil niet zienen wil?

Wes Hardin

www.algemeiner.com

 

 

 

6 gedachten over “Thuisonderwijs

  1. Of (op Youtube) de “duim-naar-onderen” van Fikken, samen met de 250 ànderen, véél zal uitmaken… valt nog af te wachten, evenwel waren er toch reeds … VIJFENTWINTIG “pro’s” –>10 % mogelijke toekomstige onbekende kelers. 🙁

    • De video werd op verschillende kanalen, op massa’s facebookprofielen en in ontelbare twietjes verspreid.

  2. Het is een hele geruststelling dat hamas werd geschrapt van terroristische organisaties . Ga en steek . maar wees voorzichtig dat ge niemeand kwetst !

  3. Die smerige landverradende collaborateurs weten écht wel hoe de vork in de steel zit, en hun koffers staan allang gepakt, klaar om hun biezen te pakken wanneer de grond hen te heet onder de voeten wordt. Punt is: ze hebben de situatie zodanig laten escaleren dat er geen weg terug meer is: ze hebben noch de ideologische, wettelijke, of verdedigings framework om de anarchie het hoofd te bieden, anarchie die onvermijdelijk zou ontstaan wanneer ze zouden ophouden morele, ideologische, en financiële eieren onder het gat van de nieuwkomers te blijven leggen.

  4. Vermoedelijk, gezien de westerse achtergrond muziek, werd dit filmpje niet ter plaatse gemaakt.

  5. Het is een aflevering uit een Palestijns TV progamma met een tune gezongen door nonkel Mohamed “” vrolijke vrolijke vrie-hien-den , vrolijke vrienden daaat zijn wij . De vorigen waren ook leerzaam , zoals het maken van een bommengordel , met een auto inrijden op een groep voetgangers , dat laatste haalde hoge kijkcijfers

Reacties zijn gesloten.